Home

LG OLED

Новите OLED TVs на LG са тук! Невероятно качество на картината за наситено черно и перфектен цвят, нови стандарти HDR и впечатляващ дизайн в един телевизор, тънък колкото хартия!

Виж повече

Върховото качество на изображението

Революционната технология за затъмняване на пикселите осигурява Перфектно черно без никакво разсейване на светлина, за да предложи безграничен контраст на картината. Също така, предлага над един милиард реалистични цветове, генерирани от 10-битов панел за перфектна картина.

Качество OLED

Наслади се на невероятно качество на картината, благодарение на самоосветяващите се пиксели на телевизора OLED!

Виж повече

Активен HDR за жива картина

Поддържа съдържание HDR с технология Dolby Vision™, като е съвместим и с основните формати HDR10 и HLG. По този начин се подобрява качеството на картината HDR във всяка цена, като ти дава възможността да се насладиш на по-живо и реалистично зрително изживяване.

Активен HDR

Технологията Active HDR съдейства за подобряването на качеството на картината HDR във всяка сцена, за да се насладиш на максимално реалистично зрително изживяване.

Виж повече

Кинематографски звук

Технологията Dolby Atmos® осигурява триизмерно звуково изживяване с прецизност & реалистичност, като насочва звука към всички посоки за едно невероятно кинематографско изживяване.

Dolby Atmos®

Пренеси аудио изживяването от кино салона в твоя хол с триизмерен звук!

Виж повече

Операционна система за ...smart забавление!

Magic Remote, уникалната лента за стартиране на webOS 3.5 & smart приложенията те пренасят в един бекраен свят на върхово съдържание!

webOS 3.5

Избери филм от Smart Hub, промени канали или виж видео клиповете, които си заснел на телефона директно на твоя OLED TV!

Виж повече

Дизайн, който впечатлява

Благодарение на изключително тънкия им дизайн, LG OLED телевизорите подхождат идеално на твоето помещение. Липсата на подсветка & иновативните практики в дизайна намаляват дебелината на дисплея драстично, за да добавиш едно истинско бижу в твоята стая.

Виж ТУК всички нови модели на LG OLED TVs