Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

GALAXYWIND Smart Home Door / Window Sensor  

GALAXYWIND Smart Home Door / Window Sensor

Информира те незабавно на smart устройството ти, когато се отварят врати или прозорци!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
59.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2541955
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Сензорът Smart Home Door Sensor ще покрие всяко достъпно място в дома ти! Smart Home Door Sensor те информира незабавно на твоя смартфон или таблет, когато се отварят вратите и прозорците на стаи, които искаш да контролираш и да знаеш кога влиза някой.
 

*За функционирането и сработването на GALAXYWIND Smart Home Door / Window Sensor с останалите продукти от серията е необходимо да имаш GALAXYWIND Smart Home Mini Gateway.

Door Sensor
Application
Приложения
Smart Life app

Безплатното приложение Smart Life ти дава възможност да контролираш всички устройства от серията, от твоето smart устройство! Прави настройки и получавай известия на смартфона си за това, което се случва в твоя дом.

Intsallation
Монтаж
Самозалепваща лента

Тъй като думата "монтаж" поражда мисли за сложни процедури, сензорът за врата има в опаковката си самозалепваща лента, за да го монтираш изключително лесно.

 
Целият ти дом на твоя смартфон само с един app

С приложението Smart Life, целият ти дом се събира на дисплея на твоя таблет или смартфон. Изтегли app-а, синхронизирай устройствата Galaxy Wind с него и се информирай незабавно с push notifications.

 

Разбираш, когато някой влиза в дома ти

Тъй като вратите и прозорците не се отварят сами, може би искаш да знаеш, когато се промени положението им? Просто постави сензора на желана от теб врата/желан от теб прозорец и в момента, в който се отвори, ще те бъдеш информиран с push notification на мобилния телефон.

 
Записва история

С практичното приложение Smart Life сензорът за врата записва история, за да знаеш винаги какво се е случило, но и в какво състояние се намира във всеки един момент open/close.

  • Характеристики
  • Батерия CR2032
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >