Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung QLED TV 55LS03D 55" 4K Ultra HD  

Samsung QLED TV 55LS03D 55" 4K Ultra HD

Samsung The Frame LS03D QLED 4K Smart TV с Art Mode (2024) е технологично чудо и визуален шедьовър, с който ще се наслаждаваш на филми, телевизионни сериали и произведения на изкуството!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2399.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4439147

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Произведение на изкуството или телевизор? Samsung The Frame LS03D QLED 4K Smart TV с Art Mode (2024) е и двете! Проектиран да подобрява и трансформира пространството ти, превръщайки го в галерия от шедьоври.

Елегантният, изискан дизайн и усъвършенстваната технология на дисплея никога не са били комбинирани толкова успешно. На твое разположение са много допълнителни опции за персонализиране, с различни стилове, цветове, стойки, рамки и аксесоари, които не само разкрасяват пространството, но и дават друго измерение на ежедневните ти навици и преживявания.

Samsung The Frame LS03D QLED 4K Smart TV с Art Mode (2024) разполага с иновативен матов дисплей, който намалява отраженията и пръстовите отпечатъци, осигурявайки едно от най-приятните и удобни изживявания при гледане. С поддръжка на 100% обем на цветовете с технология Quantum Dot, поддръжка на Quantum HDR и HDR10, Dual LED и най-новото поколение AI Quantum Processor 4K, който автоматично оптимизира картината и звука, за да се наслаждаваш на завладяващо, кинематографично изживяване. Благодарение на поддръжката на Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Motion Xcelerator (120Hz) и FreeSync Premium, можеш да се наслаждаваш и на gaming.

Разполага също с One Invisible Connection и One Connect Box за премахване на излишните кабели, сензор за яркост и движение за ниска консумация и технологии Adaptive Sound Pro, Dolby Atmos®, Q-Symphony и 360 Audio, за да се наслаждаваш на невероятен звук.

Samsung The Frame (2024)
Q80A QLED 4K Smart TV (2021)
Резолюция
4K Ultra HD
Това е познатата на всички резолюция 4K 3840 x 2160 pixels, която осигурява 4 пъти по-голяма детайлност в сравнение с Full HD.
Samsung The Frame (2022)
Честота на опресняване
Motion Xcelerator
С технология за опресняване Motion Xcelerator, осигурява гладко движение в екшън сцените, като успоредно с това запазва високата рязкост.
Q80A QLED 4K Smart TV (2021)
Операционна система
Tizen™
Linux-based операционната система Tizen™ осигурява лесен достъп до много приложения и усъвършенствани функции за забавление, като е много лесна за използване.
Samsung The Frame (2022)
Свързване
4x HDMI и ConnectShare™
Разполага с Optical-Out, RF In, RS-232C, eARC, CI, портове USB 2.0 и 4 порта HDMI.
Samsung The Frame (2022)
Мрежово свързване
Wi-Fi 5 и Bluetooth® 5.2
Като Smart TV поддържа кабелно мрежово свързване Ethernet (LAN), безжично мрежово свързване Wi-Fi 5 и Bluetooth® 5.2 за свързване на високоговорители или друга периферия.
 
 
Произведение на изкуството или телевизор?
The Frame е невероятен телевизор с най-модерните технологии за гледане на съдържание. В същото време може да бъде и високотехнологично платно за представяне на любими произведения на изкуството.
 
 
Наслаждавай се на съдържание без отблясъци

Край на разсейващите отражения и отблясъци. Вече можеш да видиш ясно съдържанието на екрана и да се насладиш на произведенията на изкуството така, както биха искали техните създатели. Независимо дали гледаш телевизия или произведение на изкуството, удоволствието е едно и също.

 

*Изображението е с цел показване на продукта и действителният продукт може да варира.

 
 
Изглежда като картина с тънка рамка

Елегантния и съвременен дизайн на The Frame се съчетава безупречно с интериора на дома ти и внася допълнителен стил и изисканост в него.

 

*Изображенията са само илюстративни.

 
 
Рамка за персонализиране

Можеш да избираш от множество рамки, които се прикрепят към корпуса на телевизора с магнит, така че е лесно да експериментираш с цветове и стилове, за да намериш подходящия вариант за твоя интериор.

*Рамките за персонализиране се продават отделно. Поддържаната гама може да варира според държавата.

 
 
Art Mode
Когато го изключиш, The Frame се превръща в произведение на изкуството. Да съзерцаваш любимите си произведения на изкуството на неговия екран е истинско удоволствие.
 
 
Известните световни галерии идват в хола ти
В Art Store те очакват над 2500 произведения на изкуството от световноизвестни музеи. Получаваш неограничен достъп до разнообразно съдържание - от любими класики през модерни шедьоври до зашеметяващи фотографии.
*За достъп до пълната селекция на Art Store е необходим абонамент. За абонаментна услуга се прилагат такси.
*Художествените произведения в Art Store може да се променят без предизвестие.
*Art Store може да не е наличен в някои страни.
 
 
Верифицирано от PANTONE
Наслади се на автентични и верни с оригинала цветове, валидирани от PANTONE. The Frame възпроизвежда богатите цветове и текстури на любимите ти произведения на изкуството с висока прецизност. Благодарение на матовия дисплей, който намалява отблясъците, можеш да се насладиш пълноценно на твоята колекция, все едно си в истински музей.
 
 
My Photo

Можеш лесно да качиш и да изложиш в дома си направени от теб фотографии или семейни портрети. Изпрати своите снимки до The Frame през смартфон или ги зареди с помощта на USB флаш устройство.

 

*За да заредиш направени от теб снимки в The Frame чрез мобилно устройство се изисква изтегляне и инсталиране на приложението SmartThings.*Приложението SmartThings може да бъде изтеглено първоначално само на Android 9.0 или по-нова версия.

 
 
Сензор за яркост

Ако осветеността на стаята се промени, сензорът за яркост на The Frame автоматично регулира яркостта и цветовете на изображението, така че да запази естествения вид и цвят на произведенията на изкуството, показани на екрана.

 

*Ефективността на сензора за яркост може да варира в зависимост от яркостта и интензитета на околното осветление. Сензорът не работи в среда с осветеност над 1000 лукса.

 
 
Избери рамка. Придай стил.

Имаш избор от множество рамки в различни цветове, които се прикрепят към корпуса на телевизора с магнит. Просто избери тази, която съответства на твоя стил и вкус – комбинацията от елегантни прави линии и гладко покритие добавя още един модерен акцент към телевизора.

 

*Рамките за персонализиране се продават отделно. Поддържаната гама може да варира според държавата.

 
 
Височина, която съответства на помещението

Стойката с регулируема височина ти позволява да повдигнеш The Frame, така че отдолу да ти остане достатъчно място за саундбара и останалите устройства.

 

*Саундбарът се продава отделно. Изображенията може да варират според модела саундбар. Стойката с регулируема височина не се поддържа от 32-инчовия модел на The Frame. Диапазонът на регулиране на височината е 25mm.

 
 
Приляга плътно към стената

С тази стойка телевизорът The Frame стои плътно до стената и изглежда добре от всеки ъгъл. Тънкият полупрозрачен кабел спомага за запазване на красивия и изчистен вид на The Frame.

 

*Пролуката между стената и телевизора може да варира според инсталацията и стената.*За инсталацията е необходим One Connect Box.*Slim Fit Wall Mount, One Invisible Connection (5 m) и One Connect Box са включени в комплекта на The Frame.*One Connect Cable (15 m) се продава отделно.

  • Характеристики
  • Диагонал Range От 55" до 65"
  • Вид QLED-TV
  • Диагонал 55 inches (139.70 cm)
  • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
  • Честота на опресняване 100 Hz
  • Технология на дисплея QLED
  • Smart TV Smart Tizen
  • WiFi Да
  • Цифров приемник DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S
  • Енергиен клас G
  • Мощност на колоните 40 Watt
  • Обработка на сигнал Quantum Processor 4K
  • Bluetooth Bluetooth 5.2
  • Интерфейс на свързване 4xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth 5.2, RJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
  • Тегло (с поставката) 17.3 kg
  • Размери с поставката 123.8 x 74.3 x 22.7 cm
  • VESA 200 x 200
  • Други характеристики Airplay. Quantum HDR / HDR 10+ Adaptive
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >