Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Android Portable TV 32" HD Ready Metal Green
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Android Portable TV 32" HD Ready Metal Green  

Turbo-X Android Portable TV 32" HD Ready Metal Green

Преносим и елегантен HD Ready Android TV 32", с панел с технология DLED, свързване чрез Wi-Fi и Bluetooth®, Google Play Store, Chromecast и Dolby Audio™!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
499.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4217403

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Отличителен. Преносим. Заряден. Приготви се за ново изживяване при гледане, което не се ограничава от стени или захранващи кабели — чрез 32-инчовия диспей на стилния телевизор Turbo-X Android Portable.

С компактен дизайн и вградена литиево-йонна батерия (осигурява до 4 часа гледане само с едно зареждане), Turbo-X Android Portable TV подобрява забавлението и ти позволява да гледаш любимото си телевизионно съдържание (и не само), където и когато пожелаеш.

С операционна система Android TV (версия 11), която осигурява достъп най-големите платформи със съдържание (Netflix, Amazon Prime Video, Spotify и др.), възможност за гледане на снимки и видеа от smart мобилни устройства, игри и достъп до популярни приложения.

Освен това С бърз интерфейс на свързване Wi-Fi и Bluetooth®, поддръжка HDR (HDR10, HLG), технология Google Chromecast и Smart Remote, представлява отлично предложение за гледане, независимо дали се намираш в дома си или навън!

Turbo-X 32" Phillie TV Metal Green
Android TV Version 11
Операционна система
Android TV™
Версията 11 на Android TV обогатява smart телевизора ти с неограничени възможности за навигация и достъп до Google Play Store за максимално развлечение!
HD Ready
Резолюция
HD Ready
Гледай филми и сериали, документални филми, футбол, кулинарни предавания и политически дебати с висока резолюция HD (1366 x 768 pixels), с широки ъгли на видимост (178°/178°) и контраст 3000:1.
Battery 88Wh
Батерия
88Wh (18V/4,9A)
С вградена литиево-йонна батерия 88Wh (18V/4,9A), предоставя до 4 часа гледане на телевизия (отчасти зависи от настройките и типа съдържание) с по-малко от 5 часа зареждане.
Wi-Fi & Bluetooth®
 
Wi-Fi и Bluetooth®
Свързва се кабелно (LAN), безжично чрез Wi-Fi, като разполага и с Bluetooth® за свързването на високоговорители или друга периферия.
No Matter Where You Are
Интерфейс на свързване
HDMI/VGA/USB
Този модел разполага с Ethernet (LAN), Digital Audio Out (оптичен), изход за антена (RF), CI, портове USB (2x) и разбира се HDMI (3x).
 
 
Android TV. On The Go.
С тегло, което не надвишава 5,4 килограма и модерен дизайн с приятни цветове, Turbo-X Android Portable TVs ти позволяват да изпиташ неповторимо изживяване при гледане, елиминирайки затворените пространства и захранващите кабели. Благодарение на вградената литиево-йонна батерия 88Wh (18V/4.9A), която предлага до 4 часа гледане на телевизия (частично зависи от настройките и вида на съдържанието) с по-малко от 5 часа зареждане, дават възможност да носиш любимото си съдържание навсякъде!
 
 
Android TV: Един нов свят на съдържание!
Android TV (версия 11) предоставя съдържанието, което искаш, в момента, в който го искаш! Чрез една позната потребителска среда и достъп до Google Play Store, в който можеш да откриеш любими приложения, филми, предавания, игри и музика, с вграден Chromecast за непрекъснат поток на съдържание от съвместими устройства, откриваш, играеш и гледаш всичко с високо качество на картина и звук!
 
 
Реален контраст с DLED
Моделите от серията Turbo-X Android Portable TV са прецизно балансирани и гарантират, че сцените са изпълнени с динамичен контраст. Снабдени с технология Direct LED (светодиодите са разположени зад матрицата и са равномерно разпределени по цялата повърхност на екрана), предоставят подобрена картина, с интензивен блясък в ярките детайли и богати черни нюанси в сенките.
 
 
Много по-умен отколкото си мислиш
От гласов контрол до персонализирано съдържание, Android TV прави Turbo-X Android Portable TV още по-интелигентно изживяване. Умният гласов контрол чрез Google Assistant и други услуги прави работата с телевизора по-лесна и по-бърза от всякога.
 
 
Ново ниво HD
Телевизорите HD (1366 x 768 pixels) от серията Turbo-X Android Portable TV осигуряват картина с богати цветове, изобразявайки любимото ти съдържание по-ярко и естествено. Съотношението на контраст 3000:1, както и широките ъгли на видимост по хоризонталната и вертикалната ос гарантират точно и последователно възпроизвеждане на цветовете.
 
 
Изтънчен отвътре и отвън
Открий Turbo-X Android Portable TV и гледай телевизия както никога преди! Модерният дизайн, тънките рамки, Direct LED панелът и гъвкавият интерфейс на свързване, в комбинация с поддръжката Dolby Audio™ Processing (DAP) и Dolby Digital Plus, създават имиджа на отличен телевизор, който ще ти предложи безпроблемно гледане в продължение на много години и на много различни места.
12W RMS
 
Перфектен звук
От дивана във всекидневната до масата в градината, наслади се на любимите си телевизионни програми не само с висока разделителна способност, но и с перфектен звук. С високоговорители с обща мощност 12W (2x 6W RMS) ще чуеш всеки шепот, всяка експлозия и всеки смях — кристално ясно!
Smart Remote Control
 
Лесен контрол
Няма за какво да завижда на дистанционните управления на големите (по-скъпи) Smart TVs, миниатюрното дистанционно на Turbo-X Android Portable TV има всичко, от което се нуждаеш, за да контролираш любими платформи (Disney Plus, Amazon Prime Video, Netflix, HbbTV и др.), приложения и настройки.
HDMI Connectivity
 
Свързвай любимите си устройства!
С три порта HDMI 1.4 можеш да свържеш любимата си конзола (преносима или стационарна), DVD Player, лаптоп, дори и цялата система за домашно кино, за да се наслаждаваш на изключително качество на картина и звук — когато не се намираш в движение!

  • Характеристики
  • Диагонал Range От 32" до 37"
  • Вид LED-TV
  • Диагонал 32 inches (81.28 cm)
  • Резолюция 1366 x 768 HD Ready
  • Smart TV Smart Android
  • WiFi Да
  • Цифров приемник DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S
  • Енергиен клас E
  • Мощност на колоните 2 x 6 Watt
  • Usb Media Player Да
  • Bluetooth Да
  • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xVGA, 1xCI Slot, 1xOptical Out, 1xStereo Mini Jack out, RJ- 45 (Ethernet), USB 2.0
  • Функция PVR Да
  • Тегло 5.3 kg
  • Размери 79.7 x 54.3 x 16.5 cm
  • Други характеристики Google Assistant. Timeshift. Smart apps: Disney+ / Netflix / Prime Video
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >