Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Asus Fan TUF TF120 ARGB  

Asus Fan TUF TF120 ARGB

Висока издръжливост и висока производителност с TUF TF120 ARGB, който може да направи системата ти още по-красива!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
32.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4274628
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Висока производителност, издръжливост и цветна дъга. С вентилаторите ASUS TUF Gaming TF120 можеш да бъдеш спокоен, че gaming компютърът ти ще има възможно най-добрия въздушен поток, а RGB осветлението може да направи системата ти още по-красива!

Със специален хидравличен лагер, който гарантира до 250 000 часа работа, няма да се притесняваш за бъдещето на компютъра си. Може да се регулира чрез PWM, за да се настрои скоростта на въртене в зависимост от натоварването.

Двойната LED матрица дава различен изглед на компютъра ти, като добавя цвят с множество ефекти!

Asus Fan TUF TF120 ARGB White
 
 
Dual LED

С двойни LED матрици с висока яркост, вентилаторите Asus TUF TF120 ARGB могат да демонстрират живи, ярки цветове, като същевременно поддържат високи нива на въздушния поток във вътрешността на компютъра.

 
 
Отлично представяне

Ос, лагери, електронни части. Всичко е изчислено с всеки детайл, за да предложи най-добрия въздушен поток. Могат да достигнат до 76 CFM, без да надвишават 29 dB!

 
 
Върти се непрекъснато

Какво се има предвид под "непрекъснато" ли? Цели 250 000 часа! С Advanced Fluid Dynamic Braring технологията на ASUS, няма да имаш притеснения за производителността и надеждността на вентилаторите!

 
 
Абсолютен контрол

Увеличи скоростите, когато работното натоварване на компютъра е голямо! С контрол PWM управление можеш да увеличите скоростта до 1900 RPM за по-голям въздушен поток. В същото време предварително монтираните антивибрационни стойки намаляват шума.

 
 
Цветен празник

Конвенционалните RGB вентилатори с единични LED матрици са слаби или значително по-тъмни. Но двойната LED матрица не само осветява с ярки цветове, но предлага уникални ефекти, които ще направят системата ти още по-впечатляваща.

 
 
Многофункционален контролер

Наличен в пакета с три вентилатора, ARGB контролерът може да управлява до четири ARGB вентилатора. Разполага с четири функционални бутона за пълен контрол, може да се контролира чрез Aura Sync, като можеш да го свържеш към бутона RESET на твоята кутия, за да променяш цветовете по-лесно.

  • Характеристики
  • Вентилатор 120 mm
  • Ниво на шум 29 dB
  • RPM 1900 rpm
  • Брой в опаковка 1
  • Размери 2.5 x 12 x 12 cm
  • Други характеристики Maximum Air Flow - 76 cfm. LED Color: RGB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >