Един прозорец към света

Наслади се на екран, който предлага зашеметяващи цветове от всеки ъгъл, без усилие минимизира отражението и намира скрити детайли в черно и лъскаво бяло с разширен обхват на пълна подсветка LED.

Основните характеристики на Q80R

Direct Full Array 4X

Усъвършенстваната LED подсветка се адаптира интелигентно към всяка сцена, като дава невероятно кинематографично преживяване.

Quantum Processor 4K

"Интелигентен" процесор, който осигурява ненадмината чистота и потапящи се цветове.

Ultra Viewing Angle

Проектиран да намали отражението и да подобри цвета, осигуряващ ярък образ, без значение от ъгъла на гледане.

Quantum HDR 12X

Предава най-ярките до най-тъмните цветове във всяка сцена за зашеметяващи реалистични изображения.

Поглед към съвършенството

Direct Full Array 8X

Подобрено изображение без отражения, с ярки цветови контрасти, благодарение на модерната LED подсветка, която умело се адаптира, за да осигури богат черен цвят и ярко бяло.

QLED 4K UHD

100% Color Volume с технология Quantum Dots

Иновативният и освежен, QLED телевизор може да достави всеки цвят точно и да осигури уникално несравнимо изображение, което надхвърля всяко сравнение. С 4 пъти по-висока резолюция от Full HD телевизорите и милиард нюанса, благодарение на технологията Quantum Dots, ще останеш в детайла.

Прецизността носи съвършенство

Quantum HDR 12X

Наслади се на картина без отражения, с живи цветни контрасти, благодарение на иновативното задно осветяване LED, което се адаптира интелигентно, за да осигури богат черен цвят и ярко бяло във всяка сцена.

Сърцето, което дава живот на картината

Quantum Processor 4K

Иновативният процесор за изображения е скрит във всеки QLED TV. Целта е? Да осигури невероятно преживяване с повече от един милиард нюанса и изключителни детайли

Всеки момент, при всякакви светлинни условия

Intelligent Mode

Спомняш ли си всички моменти, когато не можа да видиш правилно на екрана или поради интензивна естествена светлина, или защото светлината не беше достатъчна? Новите QLED се справят с тези трудности. Функцията за изкуствен интелект е интегрирана във всяка сцена и регулира яркостта и звука на изображението.

Картина, която прилича на сън

Ultra Viewing Angle

Проектирана да намали отражението и да подобри цвета, осигурявайки ясен образ, без значение къде седиш.

Виж голямата картина на QLED телевизор!

До 82”

Виж всяка сцена на живо пред очите ти, благодарение на невероятните цветове и безупречни детайли! С новите телевизори на Samsung повишаваш домашното забавление и се гмурваш в едно кино изживяване, с любимите си филми, предавания, спорт и игри, които оживяват пред теб!

Q SMART

Всички възможности са в ръцете ти

One Remote Control

Сега всичко става лесно и бързо с едно движение. Седни на дивана и се наслади на пътуването в света на картината, звука и забавленията.
*Цветът и дизайнът на дистанционното могат да се различават в зависимост от модела.

Говори й! Тя те слуша!

Bixby on TV

Вече няма нужда да търсиш в интернет кой е режисьорът на любимия ти филм или коя актриса получи Оскар миналата година. С новите QLED отговорът е пред теб. Просто задай въпрос и научи какво ти трябва, благодарение на Bixby 2.0. * Гласовата навигация Bixby разпознава Английски, Китайски и Корейски. Не разпознава всички разширения, диалекти и изрази. Възможностите й постоянно се разширяват.

По-голямо забавление за нула време

Universal Guide

Лесното ръководство, което се показва на екрана, прави домашните ви забавления още по-лесни и приятни. Открий лесно и бързо live съдържанието, което искаш или любимото си предаване и седни на канапето, защото всичко се случва без теб, но за теб!

Безкрайни възможности

SmartThings

Наслади се на повече от един телевизори! SmartThings превръща телевизора ти в център за управление на всички смарт домашни устройства, от хладилника, до телефона!
*Потребителите със съвместими мобилни модели трябва да изтеглят SmartThings чрез application store.

Кажи го... и се случва!

Със съвместими Smart Speakers

С вградените приложения Amazon Alexa и Google Assistant, можеш да включиш или изключиш телевизора, да контролираш нивата на звука чрез гласови команди и още много други…

За върхов Gaming

Real Game Enhancer

За да бъдеш победител, трябва да имаш абсолютен контрол над играта. С Dynamic Black Equalizer получаваш по-добра видимост на тъмно и благодарение на детайлната резолюция на сцените се наслаждаваш на подобрено качество на картината и несравним звук! Готов ли си за безкрайни сесии?

Първата серия телевизори с FreeSync ™

Намалени lags

Не оставяй досадните «забивания» да те дърпат назад! Използвайки технологията FreeSync ™ (VRR), новите QLED ти дават скорост на играта, необходима, за да бъдеш пръв… Подготви се за неповторими победи!

Едно ново зрително изживяване

Неограничен дизайн

Впечатляващият и изчистен дизайн подобрява зрителното изживяване със своята изискана елегантност и стил. Дизайнът на QLED телевизорите се грижи да ти спести разсейването, за да се фокусираш върху това, което наистина има значение - картината. Кажи довиждане на разхвърляните кабели и големите рамки и преживявей кинематографично изживяване, различно от останалите.

Край на черния дисплей

Ambient Mode

Докато е изключен, можете да проектирате "декоративно" съдържание, като снимки, времето, часа и много други. Може да възпроизвежда дори леко, музикално съдържание.

Внеси цвят в стаята

Придай на хола си малко цвят. Приложш интерактивен фон, който идеално се слива с околната среда Ambient Mode.

Информация

Показва ежедневна полезна информация като времето или температурата.

Един жив Photo Album

Изживей всичките си спомени отново, превръщайки дневната в лична колекция, показваща снимки от мобилния телефон.

Една галерия у дома

Ако си почитател на изкуството, наслади се на красиви парчета от известни фотографи и художници и придай артистичен стил на дневната.

Направи своя рамка


Wall Generation
Новият QLED използва стената, за да пресъздаде мотива на дисплея.
Décor Customizable Pattern
Новият QLED «улавя» цветовете на хола и създава красиви дизайни на дисплея.
Photo Matte
Използвай голямо разнообразие от филтри и превърни снимките си в красиви произведения на изкуството.
Photo Lighting
Отделно осветление за специални случаи. Избеи сред голямо разнообразие от игри за осветление и придай приятно настроение на мястото си.

Samsung Q80R

Home Gallery

Един телевизор, от който не можеш да откъснеш очи, дори когато е затворен.