Отключи
цветовете на Света

Основни характеристики

Превърни го в действителност
с реалистични картини и звук

Виж как се предават картините 4K с естествени цветове и изключителна детайлност и с най-съвременната технология за звук от картината Sound-from-Picture Reality™, за впечатляващоо изживяване 4K!

ВИЖ ТУК

ВИЖ С КАКВО СЕ ОТЛИЧАВА

Съвършена реалистичност

С несравнима процесорна мощ, Picture Processor X1™ Ultimate събира стотици обекти на дисплея и подсилва интелигентно яркостта, детайлността и цвета, така че всичко което гледаш да е ярко, чисто и невероятно реалистично.

ВИЖ ТУК

Голям дисплей, динамично изживяване

Този 4K HDR телевизор на Sony е създаден за тематични презентации. Впечатляващите картини те поставят в центъра на събитията.

ВИЖ ТУК

Full LED Backlight

Сега получаваш при всеки филм впечатляваща картина и в тъмните и в светлите области. Задното осветяване Full LED (Direct) постига по-голям контраст и изключително качество на картината, благодарение на напълно контролираните пиксели LED, осигурявайки контраст 5 пъти по-голям в сравнение с аналогичен телевизор с технология LED.

ВИЖ ТУК

Изцяло живи нюанси
от всеки ъгъл на гледане

Гледай живи, реалистични цветове, дори и от страни, на този широкоъгълен телевизор. С технология X-Wide Angle, можеш да гледаш сенките и нюансите на дисплея TRILUMINOS™ от всеки ъгъл.

ВИЖ ТУК

Красиви детайли при всяко движение

Технологията X-Motion Clarity™ на Sony предава бързите сцени с изключителна детайлност и плавност. Сцените с движение се проверяват с точност за намаляване на замъгляването. Дори и при сцените с бърза скорост, картините остават чисти, без загуба на яркостта.

ВИЖ ТУК

Sound-from-Picture Reality™

Системата Acoustic Multi-Audio™ добавя два туитера за поставяне на звука в задната част на телевизора при басовите колонки, така че звукът да излиза от картината, благодарение на технологията Sound-from-Picture Reality™. Когато действието е напълно синхронизирано със звука, се потопяваш още повече в темата.

ВИЖ ТУК

Проектиран, за да задържи
вниманието ти върху картината
Следващ
Предишен

Впечатляващо зрително изживяане
с качество 4K HDR

Технологията High Dynamic Range подобрява динамичния спектър, осигурявайки картини, за които няма да повярваш на очите си. Тонира областите с тъмни сенки и ярката слънчева светлина за точно предаване на цветовете. Така се виждат детайлите, които не се виждат при други условия.

ВИЖ ТУК

Скалирана функция Netflix
с TOP качество

Функцията е специално създадена за съдържанието на Netflix и за възпроизвеждане на картината на телевизора със студийно качество. Със скалираната функция Netflix, визията и целта на създателя са запазени.

ВИЖ ТУК
Кажи не на кабелите

Скрий добре кабелите в основата и ги захвани на едно място с приложената кукичка за кабели.

ВИЖ ТУК
Открий нови светове със скоростта на разговорите си

Намери съдържанието за забавление, за което мечтаеше като просто изразиш собствените си желания. Благодарение на иновативния гласов контрол на Android TV™ на Sony, се наслаждаваш на филми и предавания от приложения или източници на сигнал.

ВИЖ ТУК
Лесно управление със смарт дистанционно

Свържи декодери и други устройства чрез HDMI на телевизора и избери от смарт дистанционното. По тънък, заоблен дизайн с вграден микрофон с гласов контрол и подобрено оформление на бутоните за по-лесна употреба.

ВИЖ ТУК

Освободи забавлението

Любимите ти приложения на твоя телевизор. Открий всичко, което търсиш: последните филми в мрежата, игри и телевизия.

ВИЖ ТУК
  • Netflix

    Филми, документални филми и най-новите сериали.

  • Youtube™

    Открий видеоклипове, канали и създатели на съдържание.

  • Филми/TV Google Play™

    Най-новите ленти на твоя екран.

  • Sony Select

    Открий избрани приложения на Sony.