:: Мебели ::

Столове, които ще ти бъдат опора!

ПЕРФЕКТНИЯТ СТОЛ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ УДОБСТВО.

Защитата на гръбначния ти стълб е въпрос на… стол!

Един наистина ергономичен стол осигурява правилната извивка в областта на гръбначния стълб. Разполага и с напълно регулираща се облегалка за глава и възможност за регулиране на облегалката, подлакътниците и седалката според собствените ти нужди и в зависимост от телосложението ти. Колкото повече се увеличават възможностите за регулиране, толкова по-удобен е столът.

5+1 TIPS, за да седиш правилно

1 от всеки 3 души има проблеми с гръбначния стълб заради неправилна стойка на тялото по време на работа и Плесио се грижи за това!

Облегалка за глава

Главата трябва да бъде в права линия с тялото. За да се случи това трябва да избягваш протягането на шията напред при гледане в монитора.

Наклон на облегалката

Наклонът на облегалката на стола трябва да бъде в диапазона между 90°-110° и тазът да се опира в задната част на стола.

Поддръжка на кръста

Ако се затрудняваш да поддържащ правилна стойка на тялото, можеш да използваш и допълнителна анатомична възглавничка за кръста.

Лакти

Лактите ти трябва да се намират близо до останалата част на тялото и да образуват ъгъл 90°-120°. Същевременно ръцете при протягане да достигат до монитора на компютъра.

Регулиране на височината

Регулирай височината на стола, така че коленете да се намират в права линия с прасците и да образуват ъгъл около 90° с бедрата.

Стъпала

Стъпалата трябва да докосват пода по цялата си дължина, за да се осигурява правилно кръвообращение. В случай на необходимост е добре да се използва и подложка за крака.

4 МЕХАНИЗМА ЗА ПЕРФЕКТНА ПОДДРЪЖКА
Столовете ни разполагат с разнообразни механизми, които осигуряват удобство и анатомична поддръжка!
Механизъм Basic

Механизмът Basic поддържа седалката и облегалката стабилно, а дава и възможност за регулиране на височината на седалката, толкова ниско или високо, колкото е необходимо.

Разгледай тук
Механизъм Relax

Механизмът Relax ти дава възможност да застопориш седалката в една позиция за стабилност при работата, както и да я освободиш за свобода на движенията.

Разгледай тук
Механизъм Relax Multiblock

Позволява ти да заключваш облегалката в позиции, които да ти удобни, или да го отключваш и да бъдеш в режим «свободно движение» за повече удобство.

Разгледай тук
Механизъм SYNCRO

Механизмът SYNCRO позволява на стола да «имитира» динамиката на тялото, осигурявайки непрекъсната анатомична поддръжка на гърба и гръбначния стълб без да се ограничава свободата на движенията ти.

Разгледай тук

В Плесио ще намериш не само обикновени столове за офиса, а наистина ергономични модели, които ще те освободят от напрежението в гръбначния стълб.

НАСТАНИ СЕ УДОБНО
Голямото разнообразие от столове те очаква да избереш най-подходящия за твоите нужди
Офис столове
Разгледай тук
Мениджърски столове
Разгледай тук
Посетителски столове
Разгледай тук
Детски столове
Разгледай тук
Чудиш се дали ще успееш да сглобиш столa, който си избрал?

Не се притеснявай, свържи се с нас, за да получиш своята оферта за сглобяване на поръчаните столове.