Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Wi-Fi Dual-Band Gigabit Mesh System Deco M5 (3 pack) AC1300
ProductPhoto_1942603

TP-Link Wi-Fi Dual-Band Gigabit Mesh System Deco M5 (3 pack) AC1300  

TP-Link Wi-Fi Dual-Band Gigabit Mesh System Deco M5 (3 pack) AC1300

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
439.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2713144

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Deco M5 AC1300 Whole-Home Wi-Fi на TP-Link се състои от 3 модула, които може да се адаптират, така че да покриват нуждите на едно домашна мрежа с площ до 420 квадратни метра.

Системата може да се разшири до 10 модула, увеличавайки значително квадратните метри покритие. Поддържан от 4-ядрен процесор, разполага с последна технология mesh, за да снабди дома ти с Wi-Fi. Dual-band системата AC1300, която интегрира осигурява скорост до 400Mbps на 2.4 GHz и 867Mbps на 5GHz, като успоредно с това поддържа streaming на данни чрез технологията MU-MIMO.

Придружава се от iOS/Android приложение, което ти позволява да регулираш лесно покритието в целия дом, предоставяйки и родителски контрол.

 

Turbo-X
 
 
Силна мрежа

TP-Link Deco M5 AC1300 Whole-Home Wi-Fi е цялостно Wi-Fi решение, което запазва мрежата ти силна, независимо от размера на дома ти. Създава една обединена Wi-Fi мрежа, така че да можеш да се наслаждаваш на непрекъсната връзка, когато се движиш от стая в стая. Използва технологията Adaptive Routing Technology (ART) на TP-Link, за да гарантира, че мрежата ти винаги ще работи с най-добрите възможни скорости, локализирайки и избирайки бързо най-добрия маршрут за свързването на устройствата ти.

 
 
Високи нива на сигурност

Оборудван с TP-Link HomeCare, което се поддържа от TrendMicro, предоставя впечатляващ набор от вградени характеристики за сигурност. Осигурява защита от зловреден софтуер и атаки, като с функцията на SPI firewall, контрола на достъп до устройства и възможността за отдалечено управление чрез приложението за мобилни телефони TP-Link Deco, гарантира, че домашната мрежа ще остане незасегната. 

 
 
Родителски контрол

Родителският контрол с филтри, които използва устройството ти позволява да контролираш и следиш достъпа на децата до Internet. Допълнително, възможността за задаване на време на използване (by time allowance) ти позволява да избираш часовете, в които ще работи домашната мрежа, дори когато не си вкъщи. Изпращат се автоматично и месечни отчети на твоя телефон, за да имаш представа за дейността на мрежата.  

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >