Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Nintendo Switch Ring Fit Adventure  

Nintendo Switch Ring Fit Adventure

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
139.00 лв

159.00

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3311503

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Съчетавайки gaming и спортна активност, Nintendo те предизвиква да изследваш вълшебния свят на Ring Fit Adventure, с уникалното "оръжие" - твоето тяло и новите аксесоари, Ring-Con и Leg Strap!

Интегрирайки Joy-Cοns на конзолата ти, тези нови аксесоари превеждат движенията ти в действия в играта, като подвижното поле (така че да движиш персонажа си) или упражнението за натиск, превръщайки го в мощна атака. 

Играейки ежедневно играта, всъщност тренираш различни части на тялото си, а с допълнителните mini-games и алтернативните тренировки, Ring Fit Adventure се превръща в забавно преживяване за играчи на различни нива и с различен начин на живот!

Turbo-X
 
 
Тренировка и забавление!

Adventure Mode, включен в Ring Fit Adventure, се развива в един пъстър свят, в който приключението среща спортните способности. За да пътуваш в 20+ различни светове на играта, ще трябва да "тичаш" и да използваш Ring-Con, за да изпълняваш различни действия - да скачаш или да насочваш сал в река. По пътя ще срещнеш врагове, с които можеш да се справиш с над 40 Fit Skills - упражнения за ръцете, краката, корема и др. 

 
 
Вдигаш нивото!

Ring Fit Adventure предоставя уникално gaming изживяване: с всяко правилно упражнение нанасяш по-голяма щета на враговете си, като успоредно с това подобряваш физическото си състояние. Освен това, твоят персонаж ще започне да повишава нивото си (level-up), отключвайки нови Fit Skills, които ще можеш да използваш в битката. Колкото по-високо е нивото, толкова по-голямо е предизвикателството!

 
 
За геймъри и не само…

Освен Adventure Mode, Ring Fit Adventure включва и по-традиционни фитнес режими, като Simple и Sets. Първият ти позволява да избираш и изпълняваш единични упражнения. Вторият създава специфичен set упражнения за конкретна част от тялото. Успоредно с това, има и режим Silent, който предлага по-тихи упражнения, така че да не пречиш на хората около теб. Постиженията на играчите се записват, така че да се знае кой е Νο.1 в семейството! 

  • Характеристики
  • Конзола Nintendo Switch
  • Тип Gamepad
  • Безжичен Да
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >