Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung SSD 980 Pro NVMe M.2 1TB  

Samsung SSD 980 Pro NVMe M.2 1TB

Бързият PCIe 4.0 SSD на Samsung с M.2 2280 form factor използва технология на паметта V-NAND и поддържа скорости на четене и запис (sequential) до 7000MB/s и 5000MB/s съответно!

Гаранция - 5 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
209.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3748839

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Идеален за задачи, свързани със създаване на съдържание и обработка на данни (напр. data analytics), както и за взискателен gaming, Samsung 980 EVO Pro NVMe M.2 SSD ще подобри работата на работната ти станция или на gaming компютъра ти.

Разбира се, ползите са огромни, ако платформата на компютъра ти използва скоростта и увеличената честотна лента на PCIe 4.0 (обратно съвместим е и със стандарта PCIe 3.0).

Samsung 980 EVO Pro NVMe M.2 SSD използва form factor M.2 2280 и памет V-NAND flash, поддържайки изненадващи скорости на четене и запис (sequential) до 7000MB/s и 5000MB/s съответно.

За постигане на тези скорости с последователност и надеждност, Samsung 980 EVO Pro NVMe M.2, който се предлага с капацитет 250GB, 500GB, 1TB и 2TB разполага с характеристики, които оптимизират контрола на топлината (напр. контролерът на паметта е никелиран, има heat spreader в чиповете на паметта V-NAND, специален алгоритъм за контрол на топлината и т.н.).

Samsung 980 EVO Pro NVMe M.2
 
 
Производителност на друго ниво
Samsung 980 EVO Pro NVMe M.2 SSD извежда мощността на компютъра ти на следващо ниво. Възползвайки се от скоростта и увеличената честотна лента (bandwidth) на стандарта PCIe 4.0, предоставя по-бърз трансфер на данни от PCIe 3.0, като запазва съвместимостта с по-стария стандарт за допълнителна гъвкавост.
 
 
Максимална скорост
Базиран на най-бързия специализиран контролер на Samsung, Elpis, който използва стандарта PCIe 4.0, Samsung 980 EVO Pro NVMe M.2 SSD осигурява скорости на четене и запис (sequential) до 7000MB/s и 5000MB/s съответно. По този начин, той е 2 пъти по-бърз от PCIe 3.0 SSDs и 12,7 пъти по-бърз от SATA SSDs.
 
 
Печеливша комбинация
Проектиран да отговаря на нуждите и изискванията на съвременните взискателни геймъри, 980 EVO Pro NVMe M.2 SSD на Samsung предлага изключително висока честотна лента и ненадмината производителност за взискателни heavy-duty приложения, за data analytics, gaming, graphics и т.н.
 
 
Ниска консумация
Използва разпространения form factor M.2 2280, така че е идеален както за използване както в десктоп конфигурации, така и в лаптопи за изключителна гъвкавост. Осигурява изключителна производителност и ниска консумация, за да не се намалява издръжливостта на батерията на преносимите компютри.
 
 
Надежден контрол на температурата
Високоефективните SSDs обикновено изискват надежден и ефективен контрол на температурата. За да се гарантира стабилността на SSD, Samsung използва слой никел върху контролера, както и heat spreader за ефективния контрол на температурата на чиповете на NAND паметта. Всичко това, в комбинация с един умен алгоритъм за контрол на температурата (Dynamic Thermal Guard).
 
 
Софтуер Samsung Magician
Отключи напълно възможностите на SSD на Samsung с изключително лесния за използване софтуер Samsung Magician. Със софтуера можеш да проследяваш състоянието на SSD, да оптимизираш производителността, да защитаваш данните си или да инсталираш ъпдейти, за да се гарантира, че SSD работи винаги до максимума на своя потенциал.

  • Характеристики
  • Размери 2.2 x 8 cm
  • Вместимост 1 TB
  • Интерфейс на свързване PCI Express 4.0
  • Тип памет MLC
  • Максимална скорост на четене 7000 MB/sec
  • Максимална скорост на запис 5000 MB/sec
  • Други характеристики IOPS Read - 1000000. IOPS Write - 1000000
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >