Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Течно стъкло + катализатор 75+75мл
ProductPhoto_1942603

Sentio Течно стъкло + катализатор 75+75мл  

Sentio Течно стъкло + катализатор 75+75мл

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
19.80 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3277399
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Течно стъкло от 2 компонента. Съотношение на смесване: 1 част от компонента А и 1 част от компонента В, толкова, колкото ви е необходимо, тъй като след смесване имате ограничено време за действие, в зависимост от температурата. Около 1-2 часа.
ВНИМАНИЕ
Опасно в случай на поглъщане. Причинява тежки изгаряния на кожата и увреждане на очите. Вредно при контакт с кожата. Предизвиква дразнене на кожата. Може да причини алергична кожна реакция. Предизвиква силно дразнене на очите. Токсично за водните организми, с дългосрочни последствия.

Съдържа: епоксидни съединения, реакционен продукт бисфенол-А-(епихлорхидрин) епоксидна смола (средно молекулно тегло ≤ 700), 2,3-епоксипропилов-o-толилов етер, methylenebiscyclohexanamine 4,4, бензилов алкохол. 
ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
Далеч от деца. Избягвайте вдишването на прах/изпарения/газове/капчици/пари. Избягвайте освобождаване в околната среда. Носете предпазни ръкавици/предпазно облекло/лични предпазни средства за очите/лицето. В случай на контакт с очите: Плакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Ако имате контактни лещи, махнете ги, ако е възможно. Продължете изплакването.

В случай на неразположение: Обадете се в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар. Изисква се специално лечение (вижте етикета). Съхранява се заключено. Изхвърлете съдържанието/контейнера в съответствие с местните/международните разпоредби.

ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ 75ML ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ 75ML
ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ 75ML ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ 75ML
 
YΓΡΟ ΓΥΑΛΙ 75ML ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ 75ML
 
ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ 75ML ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ 75ML
 
ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ 75ML ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ 75ML
 

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >