Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Ducati Foldable Helmet size M  

Ducati Foldable Helmet size M

С дългогодишна състезателна история, Ducati насочва вниманието си към пазара на e-scooters и e-bikes с пълна гама продукти, покривайки всяка нужда от безопасна лична мобилност (micro-mobility).

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
379.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3659178

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Каската Urban Foldable (M) на Ducati отговаря на нуждите на онези, които считат безопасността за напълно необходима.

Структурата на три нива я прави изключително сигурна в случай на сблъсък, тъй като натиска при удара се разпределя равномерно, благодарение на малките "движения" по цялата й повърхност. С този иновативен дизайн, размерът на Urban Foldable може да се намали с 55% и по този начин заема минимално пространство за лесно пренасяне и съхранение.

Този продукт е патентован от Ducati за велосипеди и скутери.
Ducati Foldable Helmet M
 
 
Качествена вътрешна подплата!
Вътрешната подплата от тъмно зелена (дишаща) материя е сваляема за лесно отстраняване и почистване. Въздухът, който минава през вентилационните отвори може да се движи по-свободно, осигурявайки по-голям комфорт по време на употреба.
 
 
Сгъваем дизайн
Гъвкавият дизайн всъщност е една от най-впечатляващите характеристики на Urban Foldable, която когато се сгъне, размерът й се намалява с 55%, позволявайки лесното съхранение на каската в раница и пренасянето й без да заема много място. Сгъваемата структура на три нива разполага с иновативен дизайн, не само от гледна точка на стила, но и безопасността. В случай на сблъсък, "микро-движенията" обхващат три структурни нива, подобрявайки защитата и сигурността на потребителя.
 
 
Изобилие от въздуховоди
Вградените вентилационни отвори на Urban Foldable не засягат дизайна и функционалността на каската. Виждат се като малки отворчета в каналите на трите сгъваеми нива, с изключение на горните процепи, интегрирани в самата основна структура на продукта, тъй като са необходими за оптимално "дишане".

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >