Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

LIVALL Helmet MT1 Black  

LIVALL Helmet MT1 Black

Интелигентна каска с LED осветление, SOS сигнал, дистанционно управление за кормилото, стерео високоговорители и Bluetooth технология за свързване към твоя смартфон!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
239.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3741982

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Изпитай тръпката от планинското колоездене и офроуд с любимия си mountain bike, вземайки всички мерки за защита и сигурност.

LIVALL MT1 Mountain Bike Smart Helmet е лека, умна и многофункционална каска, която съчетава защитата и видимостта с възможности за свързване. Разполагайки със "скрито" LED осветление и индикаторни лампички (видими само когато са включени), дистанционно управление за кормилото, стерео високоговорители и технология Bluetooth за свързването с твоя смартфон, LIVALL MT1 Mountain Bike Smart Helmet е идеално предложение за съвременния начин на живот и офроуд приключения.

Вградените стерео високоговорители Bluetooth и водоустойчивият микрофон за открито слушане ти дават възможността да слушаш музика в движение, да отговаряш на телефонни обаждания и да чуваш инструкциите от твоя GPS ясно, докато се наслаждаваш на разходките си с велосипеда сред природата.

В случай на инцидент, вграденият 3-осев жироскоп активира SOS известие, което се изпраща на предварително определен контакт заедно с GPS локацията ти, което несъмнено създава усещане за сигурност и спокойствие за теб, приятелите и семейството ти. Интелигентната каска също разполага с възможности, които може да ти помогнат в определени случаи на спешна нужда.

LIVALL MT1 Mountain Bike Smart Helmet
 
 
Интелигентни LED светлини
Разполага с интелигентни безжични светлини за завоите (десен или ляв), които се виждат от голямо разстояние. Светлините осигуряват по-добра видимост за шофьорите на автомобили и други велосипедисти.
 
 
Високоговорители Bluetooth
Наслади се на стерео звук с високо качество и отговаряй на обаждания благодарение на вградения микрофон. Възползвай се от hands-free комуникацията и се наслаждавай на любимата си музика.
 
 
SOS при спешен случай
Свържи каската с приложението LIVALL RIDING APP и активирай сигнала за спешна нужда в случай на инцидент. Каската чрез приложението в случай на инцидент, ще се погрижи да изпрати SOS съобщение до контактите, които си определил и координати на местоположението ти (чрез GPS) за своевременно спасяване.
 
 
Smart Bling Jet Controller
Контролерът Smart Bling Jet след сдвояването с каската предлага функции за обаждания (отхвърляне, приемане и др.), за снимане, за Walkie - Talkie, за контрол на светлините и възпроизвеждане на музика.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >