Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

LIVALL Helmetphone BH51T Neo Black  

LIVALL Helmetphone BH51T Neo Black

Подобри безопасността си, когато си на велосипеда или електрическия скутер със smart каската Livall Helmet BH51M Neo с интелигентни светлини и функция SOS!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
259.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3741990

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Подобри своята безопасност с Livall BH51Τ NEO. Независимо дали си запален колоездач, или ти харесва да се движиш в града с електрически скутер, каската на Livall ще те пази, като едновременно с това е удобна и лека.

Разполага с осветление, което те прави видим от останалите шофьори от всички страни, както и предупреждение за спиране, което информира останалите участници в движението, когато спираш рязко. Разполага още със специална система, която отчита падане и изпраща съобщение и координатите ти на контакти за спешна нужда, в случай на инцидент, както и SOS alarm за всяка опасност.
Livall Helmetphone BH51M Neo Black at glance
 
 
Светлинно предупреждение за спиране
Livall BH51M NEO разполага с LED осветление както в задната си част, така и отпред. По този начин се виждаш от преминаващите шофьори от всички посоки. Освен това, каската разполага със сензор за ускорение, който веднага след като засече рязко забавяне, включва светлините, така че да предупреди останалите шофьори за спирането.
 
 
Засичане на падане и SOS предупреждение 
В случай на инцидент, SOS alert може да предупреди избрани от теб контакти за спешна нужда, изпращайки им SMS. Просто натисни бутона на кормилото си за 5 секунди. Каската може да отчете падане и да стартира процедурата SOS alert, ако след падане няма отмяна на обратното броене. Близките ти може да ти предложат помощ, стига каската ти да е свързана със смартфон, който има internet връзка.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >