Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Маркери двувърхи Art Soft Brush 12 цвята
ProductPhoto_1942603

Spree Маркери двувърхи Art Soft Brush 12 цвята  

Spree Маркери двувърхи Art Soft Brush 12 цвята

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
15.95 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3760022
Bookmark and Share

Тези двувърхи маркери се явяват иновативен инструмент за художници и любители на изкуството, които ценят удобството и разнообразието в рисуването. Те се характеризират с: 

  1. Двувърх дизайн: С тези маркери имате възможността да използвате ултра меката четка за фини детайли и изцяло различни техники за рисуване, както и стандартния връх за по-широки и по-общи линии.

  2. Ултра мека четка: Този вид връх предоставя възможност за контролирано и финно рисуване, позволявайки на твореца да създаде деликатни детайли или да използва различни техники като преливане на цветове или сенчене.

  3. Алкохолна основа: Маркерите са с алкохолна база, която предлага гладко и равномерно нанасяне на боята, като същевременно осигурява възможност за смесване на цветове и създаване на различни ефекти.

  4. Бързо съхнене: Боята на алкохолните маркери съхне бързо, което позволява на художника да работи без прекъсвания и да избягва размазвания  на цветовете.

  5. Палитра от 12 цвята: Широката гама от 12 цвята предоставя неограничени възможности за смесване и създаване на различни оттенъци и нюанси.

Тези маркери са идеални за художници, които ценят гъвкавостта и възможността за експериментиране с различни техники и стилове на рисуване. Независимо дали сте професионален художник или просто се забавлявате с изкуството, тези маркери предоставят разнообразие и удобство в творческия процес.

Страница 1  от 1
arrow
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >