Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
WiFi Router Archer AX10 AX1500 WiFi 6
ProductPhoto_1942603

TP-Link WiFi Router Archer AX10 AX1500 WiFi 6  

TP-Link WiFi Router Archer AX10 AX1500 WiFi 6

2-лентов Gigabit WiFi 6 рутер с 4 антени и Beamforming технология, 3-ядрен процесор за светкавична реакция на всички мрежови активности и лесна настройка с приложението Tether!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
89.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3458490
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Безжичният модем - рутер Archer AX1500 WiFi 6 на TP-LINK е снабден със стандарта за безжично свързване в мрежа от следващо поколение Wi-Fi, предлагайки ти високи скорости на трансфер на данни безжично и изключителна стабилност, както и покритие с Wi-Fi на пространството ти в комбинация с четирите антени, с които разполага.


Включва 3-ядрен процесор на 1,5GHz и така има възможността да прехвърля голям обем данни, без забавяне. Четирите LAN порта ти предоставят възможност да свързваш кабелно устройствата си, като например PC, Smart TV или конзола, за скорости на трансфер на данни Gigabit (1000Mbps).

Към предимствата му се включва и улеснението при настройките, тъй като разполага с класическо web-based меню и приложение за мобилния ти телефон или таблет.

WiFi  6 Router TP-Link AX1500 ArcherAX10
Wi-Fi 6
Безжичен интерфейс на свързване
Wi-Fi 6

Наслади се на високи скорости на безжичен трансфер на данни, голям капацитет и по-малко "задръстване" със стандарта Wi-Fi 6!

Dual Band
Wi-Fi Band
Dual Band
Рутерът е Dual Band и може да работи на честота 5GHz, както и на честота 2.4GHz.
 
 
Революционен Wi-Fi 6
Wi-Fi 6 дава огромен тласък на скоростта и общата работа. Наслади се на последна технология Wi-Fi, която осигурява по-високи скорости на трансфер, по-малко натоварване на локалната мрежа, по-голяма автономия на свързаните устройства и нови технологични възможности, които увеличават производителността.
 
 
Бърза реакция
Рутерът TP-Link Archer AX1500 WiFi 6 включва CPU с три ядра на 1,5 GHz, за да ти осигури огромна мощ при трансфера на голям обем данни. Минимизира забавянето и ти позволява да се наслаждаваш на незабавна реакция при всеки клип, с по-добро качество за видеоконференции.
 
 
По-голямо покритие Wi-Fi
Съчетавайки технологията Beamforming с 4 високоефективни антени, ще имаш мощен, надежден сигнал Wi-Fi в целия дом, както и безпроблемно и стабилно свързване на всички твои устройства. И така, ще се наслаждаваш на голямо покритие Wi-Fi, за да имаш интернет навсякъде в дома си.
 
 
LAN със скорости Gigabit
Включва Ethernet портове, които поддържат скорости Gigabit и ти позволяват да се възползваш максимално от скоростта на широколентовата си връзка 1 Gbps (1000Mbps). Свържи компютъра, Smart телевизора и конзолата си към някой от четирите порта LAN Gigabit Ethernet и се наслади на бързо и надеждно кабелно свързване.
 
 
Улеснение при настройки и използване
Независимо дали предпочиташ приложението Tether, или web средата, можеш да настроиш Archer AX1500 WiFi 6 Router за няколко минути. Tether app ти позволява да управляваш мрежовите настройки от всяко устройство Android или iOS, осигурявайки още по-голяма гъвкавост.

  • Характеристики
  • Тип Wi-Fi 6 Router
  • Честота на работа 2,4/5 GHz
  • Интерфейс на свързване 4x 10/100/1000 Ethernet Ports
  • Скорост на трансфер Dual Band (300Mbps + 1200Mbps)
  • Protection 64/128-bit WEP, Parental Control
  • Сертификати FCC, RoHS
  • Wireless Standards IEEE 802.11ax / IEEE 802.11b/g/n / IEEE 802.11ac/n/a / IEEE 802.11a/b/g/n
  • Други характеристики Bandwidth Control, MU-MIMO, OFDMA, Target Wake Time, Wireless Statistics
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >