Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

iXchange Bluetooth Headset UA29 White  

iXchange Bluetooth Headset UA29 White

In-ear безжична слушалка с технология Bluetooth v5.0, калъф за зареждане, изключително качество на звук, технология "Multipoint" и автономия до 35 часа!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
59.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4013220
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Освободи се от кабелите и се наслади не безжична свобода с новия модел UA-29 на iXchange. Съчетава добре познатото качество на звук на компанията, но без ограниченията на кабелите.

Наслади се на комуникацията и любимата си музика без компромиси, тъй като демонстрира голяма издръжливост на батерията до 35 часа. Това означава, че ще забравиш за зареждането! In-ear wireless earbud на iXchange се свързва чрез технология Bluetooth v5.0 със съвместими устройства и тъй като разполага с технология "Multipoint", може да се свързва едновременно с две устройства, като например със смартфон и таблет или лаптоп. Разбира се, можеш да я свържеш с два мобилни телефона!

iXchange UA-29 те придружава навсякъде, без да те изморява, благодарение на лекия и функционален дизайн. Контролът на функциите за обаждане/ възпроизвеждане се осъществява чрез "Touch Control", като можеш да я прикрепиш към дрехите си или да я носиш на врата, използвайки каишката, която е включена в опаковката.

iXchange Headset UA29
iXchange Headset UA29
Тип
In-Ear
Слушалката е проектирана така, че да приляга перфектно в ухото и да стои стабилно на мястото си, независимо от активностите ти.
Multipoint
2 устройства
Безжичната слушалка поддържа връзка с до две телефонни устройства (Multipoint) едновременно, за гъвкава комуникация.
iXchange Headset UA29
Батерия
35+ часа
Слушалката демонстрира време в режим на готовност до 780 часа, над 35 часа автономия на батерията и до 5 часа непрекъснат разговор. Може да я носиш всеки ден, по цял ден.
iXchange Headset UA29
Тип свързване
Bluetooth v5.0
Без кабели и без настройки, тъй като се свързва лесно и безжично чрез Bluetooth 5.0.
 
 
Две устройства едновременно!
С функцията Μultipoint имаш възможността да управляваш две устройства едновременно. Например, ако свързваш слушалката iXchange с два телефона, ще можеш да получаваш обаждания и от двата, без да е необходимо да прекъсваш връзката и да се свързваш отново със слушалката.
 
 
Безжична свобода!
iXchange UA-29 разполага с елегантен, лек и функционален дизайн, за да не те изморява. Можеш да я прикрепиш към дрехите си или да я носиш на врата си с каишката, която се включва в опаковката. Голямото ѝ предимство е, че няма кабел, за да се наслаждаваш на свободата, която предоставя безжичната технология!

  • Характеристики
  • Тип Headset
  • Цвят Бял
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Автономия на батерията До 35 часа
  • Вибрация Не
  • Микрофон Да
  • Обхват До 10 m
  • Други характеристики Multipoint
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >