Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Ecross Pro Boost Електрически скутер-тротинетка
ProductPhoto_1942603

Urban Glide Ecross Pro Boost Електрически скутер-тротинетка  

Urban Glide Ecross Pro Boost Електрически скутер-тротинетка

eScooter на UrbanGlide с двоен мотор 800W, 25 km/h и обхват 50 km. С алуминиева рамка, окачване и дискови спирачки отпред и отзад!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1899.00 лв

2199.00

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3824276

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Практичен, сгъваем и с много улеснения, електрическият скутер UrbanGlide eCross Pro Boost е идеален за ежедневните ти пътувания в града (напр. училище, работа, покупки).

Разполага с голяма мощност (два електрически мотора 800W), три скорости, колела 10" с рефлектори и максимална скорост 25 km/h, за да достигаш бързо до желаната дестинация. Автономията достига 50 километра.

Алуминиевата, лека рамка, колелата 10", дисковите спирачки, предното и задното окачване се грижат за комфорта и сигурността, а LCD дисплеят предоставя най-важната информация (напр. информация за батерията, скоростта и др.).

Веднага след като стигнеш желаната дестинация, можеш да го сгънеш с едно движение, а след това да го пренасяш лесно (в автобуса, влака или автомобила), тъй като е мног лек. Ако търсиш алтернативно, щадящо околната среда средство за придвижване, UrbanGlide eCross Pro Boost е идеалното решение.
UrbanGlide ECross Pro Boost
 
 
Удобство и скорост!
Двата електрически мотора 800W осигуряват изключително ускорение, а максималната скорост достига 25 километра в час. Може да издържи потребители с максимално тегло 120 килограма, дори по пътища с наклон 18°. Компактните колела 10", с 6 окачвания отпред и отзад, трите скорости, дисковите спирачки отпред и отзад, както и светлините отпред и отзад с мигачи, предоставят комфорт и сигурност.
 
 
Сигурност
Предната светлина и задната LED светлина, която е свързана със спирачката (дискови спирачки отпред и отзад), както и 6-те окачвания в комбинация с дизайна на колелата (10") правят електрическия скутер идеален за използване по всяко време на деня и по всякакви пътища. Благодарение на мигачите, ще информираш останалите участници в движението, когато искаш да завиеш.
 
 
LCD дисплей
LCD дисплеят предоставя важна информация, за да те улесни, като например за скоростта или автономията на батерията.
 
 
Издръжлива батерия
Батерията 48V/ 13Ah предоставя на електрическия скутер на UrbanGlide автономия от 50 километра, така че да изследваш всяка част на града. Презарежда се за 4-5 часа.
 
 
Сгъва се и се съхранява лесно
Благодарение на механизма за сгъване, можеш да сгънеш електрическия скутер за секунди, така че да го съхраняваш лесно в автобуса, в дома или в офиса. Ниското тегло - само 27 кг - прави пренасянето му изключително лесно.

  • Характеристики
  • Колела 10" (25.4 cm)
  • Мощност (Watts) 1600 W
  • Максимална скорост 25 km/h
  • Автономия на батерията 50 km
  • Максимално тегло 120 kg
  • Капацитет на батерията 13000 mAh
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >