Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Corsair Headset Virtuoso 7.1 Carbon Wireless  

Corsair Headset Virtuoso 7.1 Carbon Wireless

Безжичният VIRTUOSO RGB High-Fidelity Gaming Headset Carbon осигурява звук с високо качество, всекидневен комфорт и изключително бързо свързване, с технологията SLIPSTREAM WIRELESS!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
379.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3758249

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
UNCOMPROMISING SOUND QUALITY: за геймърите, които искат да играят на друго ниво, безжичният VIRTUOSO RGB High-Fidelity Gaming Headset Carbon е идеалното предложение, предоставяйки страхотен звук, комфорт и качествена конструкция с подписа на CORSAIR.
Включва динамични неодимови говорители 50mm (20Hz ~ 40.000Hz), подвижен многопосочен микрофон с възможност за заглушаване и RGB LED, поддръжка на звук 7.1 surround, конструкция от устойчив алуминий и удобни наушници с висококачествена пяна Memory Foam, за да играеш комфортно с часове.

С технология SLIPSTREAM WIRELESS за бързо безжично свързване и обхват до 20 метра, автономия до 20 часа със спестяване на енергия Sleep & Wake, възможност за свързване чрез USB, но и 3,5mm за максимална съвместимост, както и поддръжка на софтуер CORSAIR iCUE за уникални възможности за кастъмизация!
CORSAIR VIRTUOSO RGB HF WRLS Headset CRB
Slipstream Wireless
 
Свързване SLIPSTREAM WIRELESS
Високоскоростно безжично свързване с обхват до 20 метра, което използва Intelligent Frequency Shift (IFS) за осигуряване на по-силен сигнал.
USB HiRes
 
Кабелно свързване чрез USB
За звук с висока достоверност - със семплиране 24bit/96kHz - за неповторимо аудио изживяване със съвместими източници на звук и записи.
Universal 3,5mm
 
Кабелно свързване чрез 3,5mm
"Универсално" свързване за слушане на голямо разнообразие от устройства, от DAC и устройства за възпроизвеждане на звук до конзоли и мобилни (mobile) устройства.
 
 
Звук за виртуози
От най-леката походка до най-дълбокия бас, VIRTUOSO RGB WIRELESS High-Fidelity Gaming Headset Carbon на CORSAIR ти позволява да слушаш всичко със звук Surround 7.1. Благодарение на специалните неодимови говорители с висока гъстота (50mm) и широкия честотен диапазон (20Hz ~ 40.000Hz), чуваш всичко на бойното поле.
 
 
Комфорт на преден план.
С конструкция от алуминий, възглавнички от мемори пяна (Memory Foam) с високо качество, които подхождат на формата на главата ти и лека лента за глава, VIRTUOSO RGB WIRELESS High-Fidelity Gaming Headset Carbon на CORSAIR предлага перфектната комбинация от лек дизайн, устойчивост и максимален комфорт - позволявайки ти да играеш с часове.
 
 
Подвижен микрофон
Един от най-добрите микрофони, поставяни някога на слушалки: многопосочният микрофон на VIRTUOSO RGB WIRELESS High-Fidelity Gaming Headset Carbon осигурява динамичен звук и впечатляваща гласова яснота, който се конкурира с качеството на звука на самостоятелните микрофони, напълно отделящ се с RGB LED ринг за индикация на функционирането му (Live | Mute).
 
 
Технология SLIPSTREAM WIRELESS
Високата честотна лента на микрофона в комбинация с изключително бързото свързване, което осигурява технологията SLIPSTREAM WIRELESS, драстично увеличава честотната реакция (почти два пъти повече от тази на стандартен безжичен gaming headset). Това означава, че гласът ти се чува по-ясно и по-естествено, когато комуникираш с приятелите и съотборниците си!
 
 
CORSAIR iCUE: Имаш контрол!
Софтуерът iCUE позволява персонализирани настройки на еквалайзера, активиране на впечатляващия звук surround 7.1, както и синхронизиране на RGB осветлението (където е налично) със съвместима периферия CORSAIR, вентилатори и много други!

  • Характеристики
  • Форма Over ear
  • Свързване Безжично / С кабел
  • Звук 7.1 Surround Sound
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 40 KHz
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Интерфейс на свързване mini Jack 3.5mm/USB 2.0/WiFi USB
  • Конзола PC
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >