Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

JBL Partybox 710  

JBL Partybox 710

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1559.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4013344

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

В центъра на всяко парти! PartyBox 710 превръща всяко събитие в истинско парти, концерт или нощен клуб. Съчетава легендарния звук на JBL с впечатляващи светлинни ефекти.

Лесен за използване, заедно с приложението PartyBox, ще подобри аудио-визуалното ти изживяване. Персонализирай мигащите светлини, както желаеш, но и невероятния изпълнен с бас звук, който идва от двойния комплект tweeter и woofer.

Свържи лесно два високоговорителя PartyBox 710 за по-голямо парти, само с един бутон. Пренеси купона, където пожелаеш, благодарение на удобната дръжка и здравите колела, с които разполага.

 
 
800W JBL Original Pro Sound

Създай парти за минути с 800 вата JBL Original Pro Sound. С двойни tweeters 2,75" и woofers 8", заедно със специалната конструкция, предоставя акустично съвършенство в музиката, така че наистина да усетиш ритъма!

 
 
Светлинно шоу на верандата

Превърни всяко пространство в рок концерт, дискотека или зала за караоке! Музиката може да бъде придружена с динамични фоторитми, които да персонализираш, заедно с уникалния звезден ефект. Може да се конфигурира много лесно от горната част на високоговорителя или PartyBox App!

 
 
Устойчивост на пръски IPX4

Независимо дали купонясваш в задния двор или край басейна, не е нужно да се притесняваш, че високоговорителят ще се намокри! С устойчивост IPX4 може да издържи и на най-лудите летни партита!

 

 

JBL PartyBox 710
 
Два високоговорителя, двойна наслада

Не ти стига един високоговорител? Свържи две парти колони или кабелно, или безжично с технология True Wireless Stereo за още по-мощен звук!

JBL PartyBox 710
 
Лесно преместване

Започни партито, като преместиш високоговорителя, където е необходимо, с лесна за използване дръжка и големи, здрави колела!

JBL PartyBox 710
 
Вход за китара и микрофон

С входове за китара и микрофон, можеш да разкриеш таланта си на компанията! Заедно със специалната настройка за караоке, не само ще се чуваш чудесно, но ще имаш и светлинно шоу, достойно за рок звезда!

  • Характеристики
  • Обща мощност 800 Watt
  • Bluetooth Да
  • Входове USB / Aux in / MIC
  • Тегло 28 kg
  • Други характеристики Party Lights. Функция Караоке
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >