Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

JBL PARTYBOX 110  

JBL PARTYBOX 110

Разполага с Bluetooth и USB за свързване с мобилни устройства. С мощност 160W и вградено осветление, което се синхронизира с музиката, ще направи партитата ти незабравими!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
789.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3818918

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Създай уникална атмосфера на всяко твое парти с ослепителните светлинни ефекти, които се синхронизират с невероятния, изпълнен с бас звук на PartyBox 110. Благодарение на водоустойчивия дизайн, можеш да носиш Partybox 110 навсякъде с теб!

Свържи китарата и микрофона си за страхотен купон вкъщи, на вилата или на плажа! Забавлявай се от сутрин до вечер и се наслаждавай на легендарния звук на JBL 12 часа без прекъсване.

Използвай приложението PartyBox, за да имаш пълен контрол и да стриймваш безжично всички твои любими парчета. Ако свържеш две PartyBox 110 колони, чрез технологията TWS (True Wireless Stereo), партито ще придобие епични измерения!

С Bluetooth технологията можеш да свържеш мобилния си телефон и да стрийнваш последните хитове (от фонотеката си или някоя streaming услуга) или да свържеш към USB порта флашка или външен диск и PartyBox 110 ще възпроизвежда автоматично любимата ти плейлиста. Освен USB порта, ще откриеш още порт за кабел Aux (има вход и изход), портове и контролери за Mic/ Guitar, за да свържеш микрофон и китара. С PartyBox 110 партито няма край!

JBL PartyBox 110
 
 
Вземи партито със себе си!
Вкъщи или на открито, с Partybox 110 музиката се чува по-добре. С невероятния JBL Original Pro Sound, две нива за баса и 160W мощност (2x 2,25” tweeters, 2x 5,25” woofer), преносимата Bluetooth колона на JBL ще накара приятелите ти да танцуват, по всяко време.
 
 
Музика и светлина, перфектна комбинация
Музиката "оживява", когато се комбинира със светлина! Създай атмосфера на партито с вграденото многоцветно осветление на PartyBox 110. Можеш да адаптираш светлинните ефекти или можеш да оставиш цветовете да следват ритъма на музиката!
 
 
Забавлявай се без ограничения!
С автономия, която достига 12 часа, благодарение на батерията 36Wh, не просто ще правиш парти, а музикален и танцов маратон! Във всеки случай, няма нужда да се притесняваш за издръжливостта на батерията. Дори ако минат 12 часа, директно я свързваш към контакта и танците продължават.
JBL PartyBox 110
 
Свържи се, пей, свири!
Имаш микрофон? Свържи го към подходящия вход и се превърни в душата на партито с функцията караоке. Свириш на китара? Свържи я към подходящия вход и покажи виртуоза, който се крие в теб!
JBL PartyBox 110
 
Стриймвай непрекъснато!
Свържи чрез Bluetooth смартфона или таблета си към колонката и пусни любимите плейлисти от фонотеката си или от предпочитана от теб онлайн услуга за музика. На твое разположение имаш и порт USB, за да свържеш флашка с любима музика.
JBL PartyBox 110
 
Мощен звук
Свържи две PartyBox 110 помежду им и True Wireless Stereo ще се заеме с останалото. Наслади се на характерния JBL звук!
JBL PartyBox 110
 
Водоустойчива!
Не е необходимо да се тревожиш за пръски вода, когато се намираш до басейна или правиш парти на плажа, тъй като колоната на JBL разполага със splash-proof дизайн със степен на защита IPX4.

  • Характеристики
  • Брой колони 4
  • Bluetooth Да
  • Портове USB/ Aux in/ MIC
  • Тегло 10.8 kg
  • Размери 30 x 29.5 x 56.8 cm
  • Други характеристики Party Lights
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >