Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Keyboard Mecha Mini RGB Backlight Cherry Brown Wired
ProductPhoto_1942603

Ducky Keyboard Mecha Mini RGB Backlight Cherry Brown Wired  

Ducky Keyboard Mecha Mini RGB Backlight Cherry Brown Wired

Клавиатура с малък размер и регулируем наклон, подсветка, Double-shot клавиши от PBT и суичове Cherry MX за несравнима надеждност!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3571203

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Известните клавиатури Ducky не се нуждаят от специални препоръки, тъй като представляват тайната на успеха на много геймъри и се намират на първите позиции в предпочитанията на потребителите, защото са идеални за дългочасова употреба.

С 4-layer PCB и chip тип 3528 SMD RGB LED за по-голяма продължителност на живот и стабилност, технология anti-ghosting, клавиши от PBT и разбира се Double-shot за изключителна издръжливост във времето, механични суичове Cherry MX за страхотно усещане, перфектно покритие и надеждност, имаш на твое разположение една превъзходна клавиатура с малки размери.

Ducky Mecha Mini разполага с RGB подсветка с възможности за персонализация чрез софтуера на Ducky. Дизайнът в два цвята подхожда с разнообразие от keycaps и придава различен вид на бюрото и твоя gaming setup. Ако искаш да имаш конкурентно предимство в игрите, не търси друга клавиатура!
Ducky Mecha Mini
 
 
Алуминиева рамка
Дизайнът с алуминиева рамка (bezel) предоставя изключително усещане, а използването на алуминий прави конструкцията особено устойчива.
 
 
Регулира се
Можеш да регулираш наклона на клавиатурата, така че да подхожда на стила ти на писане (има 2 нива на регулиране) за по-голямо удобство.
 
 
С USB Type-C
Кабелът се свързва с клавиатурата чрез USB Type-C, използвайки polling rate 1000Hz. Това означава, че клавиатурата изпраща input signals към PC със скорост 1000 пъти в секунда за незабавна реакция на командите ти.
 
 
RGB подсветка
Клавиатурата разполага с RGB подсветка с възможности за персонализация чрез софтуера Ducky RGB.
 
 
Със суичове Cherry MX Brown
Разполага с Double-shot клавиши от PBT (по този начин избягваш изтриването на символите и знаците, което се среща при други клавиатури) за издръжливост и надеждност. Включва автентични суичове Cherry MX Brown с характерното покритие (4,0mm total travel, 2,0mm pre travel, 60cN operating force) и средно силен "clicky" звук. Суичовете издържат 100 милиона actuations!

  • Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Тип Клавиатура
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Клавиатурна подредба Английски език
  • Регулиране на височина Да
  • Други характеристики RGB подсветка
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >