Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Keyboard Logitech MX Keys Mini Rose  

Logitech Keyboard Logitech MX Keys Mini Rose

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
189.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3836207

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Усъвършенствай работата си с MX Keys Mini, минималистична клавиатура, специално проектирана за създатели.

Благодарение на малката си форма и на умните клавиши, клавиатурата MX Keys Mini от серията Master на Logitech осигурява един по-добър начин за създаване на съдържание и продуктивност.

Малкият размер ти позволява да държиш мишката по-близо до клавиатурата за по-голям комфорт, а клавишите Perfect Stroke гарантират, че всеки клик се извършва плавно, естествено и с точност. Вдлъбната повърхност на клавишите пасва перфектно на пръстите, а допълнителните клавиши за заглушаване на микрофона и Emoji ще ти улеснят живота.

Сензорите за близост на клавиатурата засичат ръцете ти и активират осветлението, когато доближиш пръстите си. Адаптира се към условията за осветеност и се изключва, когато се отдалечиш от клавиатурата.

С голяма автономия - 10 дни или 5 месеца с изключена подсветка - свързване Bluetooth и съвместимост с приемника USB Logi Bolt (не се включва в опаковката) MX Keys Mini е идеалният помощник във всяка задача.

Logitech MX Keys Mini
 
 
Малък размер, голям комфорт
Минималистичната клавиатура осигурява лесен достъп до всички клавиши, команди и шорткъти. Малката форма ти позволява да поставиш мишката по-близо до клавиатурата, така че да протягаш по-малко ръката си за по-добра стойка на тялото и ергономия.
 
 
Перфектни клавиши
Perfect Stroke гарантират, че всяко натискане на клавиш става по плавен, естествен и точен начин. Вдлъбнатата повърхност на клавишите пасва на формата на пръстите, а заоблените краища дават приятно усещане и реагират, независимо коя част на клавиша натиснеш.
 
 
Изключително гладко използване
При MX Keys Mini всяко натискане на клавиш става по естествен и прецизен начин. Повишената стабилност на клавишите намалява шума и подобрява реакцията, така че да ги усещаш без да ги чуваш. Корпусът на MX Keys Mini е свързан с една метална плоча, предлагайки изключително здрава конструкция, която не се плъзга по бюрото.
 
 
Умни клавиши
Умните функционални клавиши Fn вече ти дават възможност да изпращаш Emojis, да активираш заглушаването на микрофона и да използваш функцията за преобразуване на реч в текст.
 
 
Най-умното осветление
Сензорите за близост засичат ръцете ти и активират осветлението на клавиатурата, когато доближиш пръстите си. Осветлението на клавишите се адаптира автоматично към условията на осветеност и се изключва, когато се отдалечиш от клавиатурата. По този начин се спестява енергия за впезапни моменти на вдъхновение.
 
 
Бързо зареждане, още по-бързо свързване
MX Keys Mini издържа до 10 дни, когато е напълно заредена или 5 месеца с деактивирана подсветка (за зареждането използва кабел USB-C). Сдвоявай лесно MX Keys Mini с до три устройства чрез Bluetooth® Low Energy.

  • Характеристики
  • Тип Bluetooth Клавиатура
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Цвят Розов
  • Други характеристики Подсветка
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >