Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Microsoft Keyboard-Mouse Sculpt Comfort Wired  

Microsoft Keyboard-Mouse Sculpt Comfort Wired

Клавиатура и мишка с ергономичен дизайн, за да работиш комфортно дълги часове!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
159.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2880067

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Sculpt Comfort Desktop включва клавиатура и мишка с модерен дизайн, които имат за цел да осигурят комфорт, благодарение на високите ергономични стандарти, позволяващи ти да работиш удобно с часове. Ергономичният дизайн на клавиатурата гарантира, че китките на ръцете ти няма да се уморят, а новият разделен клавиш space разполага и с функция backspace. Бутоните за бърз достъп на клавиатурата ще те улеснят във всекидневната ти работа. Напълно съвместима е с Windows 10. Мишката разполага с Windows бутон, който ти дава директен достъп до Start menu и други полезни опции на Windows.

Turbo-X
 
 

Изключително удобство

Sculpt Comfort Desktop е създаден с цел да промени начина, по който използваш клавиатурата и мишката. Анатомичният дизайн ти позволява да адаптираш възможностите им към твоите нужди, като в същото време ти дава възможност да държиш китките на ръцете си в неутрална позиция.

 
 

Модерен дизайн

Елегантният дизайн с удобната подредба на клавишите и извивките ти предоставят както лесен достъп, така и изключителен комфорт за ръцете, благодарение на ергономичната система. По този начин, китките на ръцете ти са предпазени от наранявания и схващане, които се предизвикват от повтарящи се натоварвания. Новият разделен клавиш space предоставя и функцията backspace за по-голямо улеснение. Също така, възможността за отстраняване на подложката за китките спестява място, така че да можеш да използваш клавиатурата дори в ограничени пространства.

 
 

Създадени за Windows 10

Sculpt Comfort Desktop е създаден да работи с Windows 10. Интегрира shortcut бутони за бърза и лесна навигация, като дори и мишката разполага с бутон Windows, който осигурява достъп до стартовото меню, Cortana, OneNote, виртуалните работни повърхности и прегледа на задачите.

  • Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Тип Клавиатура и мишка
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Клавиатурна подредба Английски / гръцки език
  • Регулиране на височина Да
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >