Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
MacBook Air Retina (Late 2020) Gold Laptop (M1/8 GB/256 GB)
ProductPhoto_1942603

Apple MacBook Air Retina (Late 2020) Gold Laptop (M1/8 GB/256 GB)  

Apple MacBook Air Retina (Late 2020) Gold Laptop (M1/8 GB/256 GB)

Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1999.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3593959

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Power. It’s in the Air. Най-тънкият, най-лекият лаптоп на Apple - популярният MacBook Air 13,3" - се трансформира напълно от мощния 8-ядрен процесор M1.

В дома или в офиса, новият революционен процесор Apple M1 те пренася в ново измерение на вълнуващи възможности, с до 3,5x по-бърз CPU, до 5x по-бърза графика спрямо предходното поколение и най-усъвършенствания невронен енджин (Neural Engine) за до 9x по-бързо и по-надеждно машинно обучение.

Най-голямата автономия на батерията на MacBook Air. Една напълно безшумна - без вентилатор - конструкция. Никога досега не е имало толкова голяма процесорна мощ в такова ready-to-go изпълнение!
MacBook Air 13 M1 GLD
 
 
Малък чип. Гигантски скок.
Първият чип на Apple, създаден специално за Mac, е тук. Създаден по иновативен 5-нанометров процес (5nm) и снабден с 16 милиарда транзистора, Apple M1 SoC (System-on-Chip) включва CPU, GPU, невронен енджин, I/O и много други в един микроскопичен чип. С невероятна производителност, персонализирани технологии и върхова енергийна ефективност, M1 не е следващата стъпка за Mac - а е едно напълно различно ниво!
 
 
До 18 часа автономия*
По-ефективен и по-бърз от всякога, M1 chip предоставя на MacBook Air до 3,5x по-бърз процесор в сравнение с предходното поколение, запазвайки успоредно с това емблематичния дизайн на серията. 8-ядреният GPU представлява най-усъвършенстваният графичен процесор, създаван някога от Apple и осигурява най-бързата интегрирана графика в света досега, с огромно повишаване на производителността - 5 пъти при едва 1/10 от потреблението. 

* Възпроизвеждане на видео чрез Apple TV app.
 
 
Машинно обучение
С 16-ядрен невронен енджин (Neural Engine) за до 9x по-бързо машинно обучение, Μ1 chip въвежда в MacBook Air нов набор от технологии и възможности. Това осигурява по-голяма скорост и автоматизация при обработка на снимки и видео, разпознаване на глас, възпроизвеждане на звук и много други, превръщайки го в една мощна, преносима станция за машинно обучение (ML).
 
 
Унифицирана памет
Една памет за всичко: M1 chip предоставя на MacBook Air до 16GB изключително бърза унифицирана памет (UMA). Тази памет с висока честотна лента и ниска латентност позволява на приложенията ефективно да споделят данни между CPU, GPU и невронния енджин (Neural Engine) - така че всяка твоя команда да се изпълнява бързо и безпроблемно.
 
 
Сигурно съхранение
MacBook Air идва с SSD (flash), чиято вместимост достига 2TB, за всички твои снимки, видеа, файлове и приложения. С до 2x по-висока скорост, приложенията и файловете се зареждат мигновено, докато Secure Enclave Co-processor на M1 chip в комбинация с macOS, предоставят надеждно криптиране, Secure Boot и Activation Lock за сигурността на системата.
 
 
Най-голямата колекция от приложения
Наслади се на приложения, създадени за M1 chip. Успоредно с това, всички налични твои приложения работят безупречно, благодарение на Rosetta 2. И за първи път, можеш да използваш любимите си приложения от iPhone и iPad директно на macOS. Ще имаш достъп до най-голямата колекция от приложения за Mac до момента.
 
 
Реалистично зрително изживяване
С дисплей Retina 13,3" (2560x1600) и с 25% по-широко цветово поле от sRGB, резултатите са поразителни. Изображенията придобиват нови нива на детайлност и реализъм. Текстът е ясен и чист. А технологията True Tone адаптира автоматично бялата точка на дисплея, така че да съответства на цветовата температура на околната среда. Картината, която виждаш е още по-наситена и жива.
 
 
Magic Keyboard
MacBook Air разполага с Magic Keyboard. С новите предварително програмирани шорткъти, достъпът до полезните функции е още по-лесен. Получавай помощ от Siri, превключвай езиците на клавиатурата, отговаряй с перфектните emoji, откривай документи със Spotlight - има много неща, които можеш да направи само с натискане на един клавиш. Клавишите с подсветка и сензорът за околна светлина ти помагат да работиш дори в тъмното.
 
 
На живо си!
Благодарение на процесора за сигнал на изображения на M1 chip, FaceTime и видеоконференциите с MacBook Air са по-добри от всякога. FaceTime HD Camera осигурява повече детайли, живи цветове и впечатляващи сенки. Невронният енджин (Neural Engine) на Apple регулира баланса на бялото и експозицията за по-естествени тонове на кожата. Благодарение на стерео звука, слушането на музика и гледането на филм е по-приятно от всякога, а трите микрофона се фокусират върху гласа ти с още по-голяма точност.
 
 
Зарежда, стриймва, прехвърля!
С два невероятно бързи порта Thunderbolt/USB 4 (DisplayPort, USB 3.1 Gen 2 до 10Gb/s) за зареждане на устройства и трансфер на данни до 40Gb/s, MacBook Air е готов за всичко. Вграденият Wi-Fi 6 предоставя по-висока обща производителност до 1,2Gb/s, за бърз трансфер на файлове или създаване на резервни копия (backup) с Time Machine.

  • Характеристики
  • Операционна система Mac OS Big Sur
  • Размер на дисплея 13.3 inches (33.78 cm)
  • Резолюция 2560 x 1600
  • Тип дисплей Retina
  • Графична карта Вградена
  • Производител на процесора Apple
  • Модел процесор M1
  • Брой ядра на процесора 8
  • Памет обем 8 GB
  • Тип памет DDR4
  • Вместимост на твърдия диск 256 GB
  • Тип твърд диск SSD
  • Камера WebCam
  • Мрежово свързване WiFi a/b/g/n/ax
  • Портове 2xUSB-C, 2xThunderbolt 3.0
  • Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Тип батерия Li-Ion Polymer
  • Тегло 1.29 kg
  • Размери 21.2 x 30.4 x 1.6 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >