Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Blue Microphone Yeti Steel Red  

Blue Microphone Yeti Steel Red

Интегрира технология с три капсули, предоставяйки възможност за избор на четири модела звукозапис, разполага с функция за контрол на силата на звука на слушалките и функция за заглушаване на микрофона!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3495558

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Микрофонът Blue Yeti разполага с технология с три капсули, така че да отговори на изискванията ти за звукозапис.

Позволява ти да избираш модел запис (cardioid, stereo, bidirectional, omnidirectional). Допълнително, разполага с функция за контрол на силата на слушалките, възможност за директно заглушаване и усилване на микрофона!
Turbo-X
 
Най-добрият USB микрофон

Създай несравними звукозаписи, използвайки любимото семейство микрофони USB Yeti на Blue. Благодарение на технологията с три капсули, микрофоните Yeti произвеждат записи със студийно качество със завидна лекота. Сега с един микрофон записваш вокали, музика, podcasts, звук за видео, интервюта, дори и лекции, които по принцип изискват различни микрофони.

 
Технология с три капсули

С микрофоните Yeti на Blue, които разполагат с технология с три капсули, правиш неповторими записи със студийно качество. С  един микрофон постигаш записи с високо качество, за които обикновено са необходими три типа микрофони. Трите вградени капсули ти позволяват, според случая, да избереш модел запис от cardioid mode, stereo mode, bidirectional mode и omnidirectional mode.

 
Пълен контрол на записа

Микрофонът Yeti разполага с функция за контрол на силата на звука на слушалките, директно заглушаване и усилване на микрофона. Дава ти възможност да имаш пълен контрол на всяко ниво по време на записа. Чрез настройката на чувствителността на микрофона, регулираш силата на звука, в зависимост от мястото, на което се намираш, а бутонът за заглушаване гарантира, че няма да запишеш нещо, което не трябва, когато си правиш кратка почивка. Също така, разполага с вход за слушалки 3,5 mm, така че да чуваш това, което записваш в реално време.

 
Иновативен дизайн

Микрофонът Yeti е проектиран така, че да можеш да го завъртиш към източника на звук. По този начин се подобрява качеството на звука в твоя запис. След като постигнеш желания ъгъл, просто затегни ръчните регулатори, за да го закрепиш. Микрофонът може да се сгъне за лесно пренасяне. Можеш да го монтираш и на стойка за микрофон за удобство.

  • Характеристики
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Чувствителност 100.0 db
  • USB 2.0 1xUSB 2.0
  • Други характеристики Антивибрационна основа. Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >