Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Razer Mouse Naga X RGB  

Razer Mouse Naga X RGB

Ергономична и лека (85g) MMO Gaming мишка с 16 програмируеми бутона, оптични суичове Razer 2-ро поколение, сензор RAZER™ 5G 18K, кабел Speedflex и съвместимост с Razer Chroma™ RGB!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
119.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3748642

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
MADE TO RAID: независимо дали си Tank, Healer, или DPS, винаги си готов да атакуваш с Razer Naga X.

Става въпрос за MMO Gaming мишка с ергономичен дизайн и 16 програмируеми бутона, която предоставя едни от най-добрите характеристики в категорията си - като ниско тегло (85g), оптични суичове Razer 2-ро поколение за до 70 милиона клика и време за реакция 0,2ms - за да завладееш върха на Leaderboard, което и да е любимото ти заглавие.

Оборудвана с оптичен сензор RAZER™ 5G 18K (450 IPS, 40G), устойчив кабел Speedflex, за да не влияе на движенията ти, крачета от 100% PTFE за движение без съпротивление, възможност за къстамизация чрез Razer Synapse и съвместимост със светлинната система Razer Chroma™ RGB, имаш пълен контрол - във всички ситуации.
Razer Naga X MMO Gaming Mouse
 
 
16 програмируеми бутона
Вземи огромен "арсенал" от команди в ръцете си, картографирайки основни hotkeys или макроси чрез Razer Synapse 3 и използвай Razer HyperShift, за да удвоиш опциите си с втори профил от бутони, който може да се превключи с натискането на един бутон!
 
 
Razer™ Optical Mouse Switches
Всеки клик се активира със скоростта на светлината. Оптичните суичове на Razer Naga X използват инфрачервени лъчи, за да регистрират с изключителна скорост всеки клик, което води до най-доброто време за реакция - само 0,2 милиметра в секунда. Незабавното активиране елиминира двойните кликове и debounce, давайки ти пълен контрол!
 
 
Оптичен сензор RAZER™ 5G
Проектиран с tracking accuracy 99,4% и резолюция до 18,000 DPI, оптичният сензор RAZER™ 5G осигурява високо ниво на прецизност, което може да се калибрира чрез софтуера Razer Synapse. Когато не се комбинира с физическата ти сръчност, Razer Naga X се превръща в периферно устройство, което представлява твое продължение в играта!
 
 
Кабел Speedflex
Кабелът SpeedFlex на Razer Naga X е проектиран така, че да не влияе на движенията и да не създава съпротивление и заплитания, за да имаш пълен контрол във всяка ситуация.
 
 
RAZER CHROMA™ RGB
С 16,8 милиона цвята, безброй мотиви, динамични in-game светлинни ефекти - наслади се на пълна персонализация на RGB и по-дълбоко "потапяне" с най-голямата светлинна екосистема в света за gaming устройства. Поддържайки един разширяващ се списък от хиляди устройства и стотици игри и applications, ще можеш да преминеш към следващото ниво с усъвършенствани функции (като напр. Chroma Studio, Visualizer, Connect и Workshop).

  • Характеристики
  • Употреба Gaming
  • Технология Optical
  • Интерфейс на свързване С кабел
  • Бутони 16 програмируеми
  • Други характеристики 18000 Dpi
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >