Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sony The Last of Us Part II Playstation 4  

Sony The Last of Us Part II Playstation 4

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
79.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2911361
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Пет години след опасното пътуване до постпандемичните щати, Ellie и Joel се установяват в Джаксън, Уайоминг. Животът в процъфтяващата общност на оцелелите е осигурил спокойствие и стабилност, въпреки постоянната заплаха както от заразените, така и от останалите, по-отчаяни оцелели. Нещата обаче се променят, когато едно брутално събитие нарушава спокойствието. Тогава Ellie започва едно безкрайно пътуване с цел да възстанови справедливостта и да постави край. Докато преследва отговорните един след друг, се изправя пред пагубни физически и емоционални последици от действията си.

ΤHE LAST OF US
 
 
Един прекрасен, но опасен свят

Започни пътуване заедно с Ellie, от спокойните планини и гори на Джаксън до руините на Сиатъл. Ще се изправиш срещу нови групи оцелели, непознати и опасни околни среда, както и една страховита мутация. Най-новото издание на играта на Naughty Dog оживява по-реалистично от всякога, с невероятни персонажи и един смъртоносен свят, създаден старателно до последния детайл.

 
 
Екшън игра за оцеляване

Новите и усъвършенствани gameplay системи предават успешно дилемите на живот и смърт, пред които е изправена Ellie по време на пътуването си във враждебния свят. Изживей заедно с нея изпълнената с отчаяние борба за оцеляване чрез подобрените характеристики като напрегнати ръкопашни битки, гладко движение и динамичен stealth. Голямо разнообразие от оръжия, предмети, умения и подобрения, които ти позволяват да персонализираш възможностите на Ellie в стила на играта си.

 
 
Една сложна, емоционална история
Изживей ескалиращите морални дилеми, създадени от безкрайното преследване на отмъщение от страна на Ellie. Цикълът на насилие, който оставя след себе си, ще тества представите ти за правилно и грешно, добро и зло, герой и злодей. 

  • Характеристики
  • Тип игра Action
  • Конзола Playstation 4
  • PEGI Rating 18+
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >