Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Devolo Magic 2 WiFi 6 8811  

Devolo Magic 2 WiFi 6 8811

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
279.00 лв

359.00

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3846636

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Адаптер за лесното разширяване на съществуващата мрежа Powerline Magic: Идеален за подсилване на връзката в желана от теб стая. Може да се използва само във връзка с поне още един адаптер Magic.

Internet сигналът се разпространява чрез технологията Powerline със скорости до 2400 Mbps, директно през електрическата мрежа, във всяка стая. С модула всеки контакт става точка за достъп до Internet за мощен Multiroom WiFi. Допълнителни адаптери devolo Magic могат да се добавят и да се свържат автоматично в една Mesh мрежа без прекъсване.

За максимална свързаност, Magic 2 WiFi 6 е оборудван с два порта Gigabit LAN. Върховото качество на оборудване прави най-бързия адаптер Powerline в света едно мощно средство за свързване в мрежа. Наслади се на Mesh WiFi в целия си дом - за всички!

Devolo Magic 2 WiFi 6
 
 
Най-бързия Powerline адаптер в света!
Devolo Magic 2 WiFi 6 предава WiFi сигнала безпроблемно през стени и тавани. По-бърз и по-мощен от всеки адаптер PLC WiFi 5 със скорости до 1800 Mbps. Така предлага изключително силен сигнал за много потребители. Най-накрая WiFi за всички – едновременно и в целия дом!
 
 
Устойчивост благодарение на G.hn и WiFi 6
Въоръжи се с най-модерната технология – за висока скорост, изключителна стабилност и много голям обхват. Devolo Magic 2 WiFi 6 предава WiFi сигнала безпроблемно през стени и тавани. Идеален е за приложения, които изискват по-високи скорости на трансфер на данни, като Homeoffice с видео конференции, streaming, gaming и NAS – едновременно, светкавично и стабилно!
 
 
Изключително мощен за много потребители

Mesh WiFi е тук за всички! С ефективното използване на честотните ленти, WiFi сигналът е достатъчен за всички потребители едновременно! Адаптерите се инсталират много лесно с приложението Devolo Home Network. Лесно определи родителски контрол, WiFi за гости и контрол на времето чрез приложението!

 
 
Истински отборен играч
Мрежата devolo Magic се разширява гъвкаво – допълнителните адаптери devolo се свързват към съществуващата мрежа много лесно, с натискането на един бутон. Всички настройки за сигурността на данните и оптимизацията на производителността се сихнронизират автоматично. Адаптерите devolo Magic 2 са съвместими с всички рутери и устройства с WiFi опция.

  • Характеристики
  • Скорост Up to 2400 Mbps
  • Порт Ethernet 2xRJ- 45 (Ethernet)
  • Passthrough Да
  • Protection 128-bit AES Encryption
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >