Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Speaker Bluetooth Muvo Go Black  

Creative Speaker Bluetooth Muvo Go Black

С голяма автономия до 18 часа и сертификат за водоустойчивост IPX7, Bluetooth колонката Muvo Go на Creative ще бъде с теб навсякъде!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
149.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4118499

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Създадена за използване на открито, водоустойчивата (IPX7) колонка Creative MUVO Go е готова за приключение: планински поход, парти край басейна, барбекю в двора или каквото пожелаеш, независимо от времето.

С Bluetooth® 5.3, забележителна автономия на батерията — която достига 18 часа — и други smart функции, те предизвиква да прекрачиш ограниченията, предоставяйки лесно сдвояване и стабилна безжична връзка. Освен това, включва впечатляваща комбинация от двойни неодимови драйвери (Neodymium Micro), чиято обща мощност достига 20 W.

Creative MUVO Go се предлага в три цвята: Midnight Black, Pine Green и Cloud Blue, за да избереш този, който подхожда на твоята личност и на твоя стил!

Creative Bluetooth 5.3 MUVO Go BLK
 
 
И забавлението продължава!
Готов ли си да купонясваш до зори? Creative MUVO Go ти позволява да слушаш любимите си изпълнители до 18 часа с едно зареждане (възпроизвеждане при умерена сила на звука, действителният живот на батерията варира в зависимост от употребата, настройките, музикалния жанр и условията на околната среда). Голямата автономия на батерията означава, че никога няма да пропуснеш нито тон от любимите си мелодии, докато купонясваш с приятелите си!
 
 
Водоустойчив порт за свързване USB-C
С водоустойчив порт за свързване USB-C, презареждането на Creative MUVO Go е безпроблемно и удобно. Просто свържи един кабел USB-C и се приготви за следващото приключение!
 
 
Bluetooth® 5.3
Сдвояването с MUVO Go никога не е било по-лесно, тъй като безжичната колонка на Creative е оборудвана с новия стандарт Bluetooth® 5.3. Дава ти пълната свобода да предаваш поточно музиката си безжично, като същевременно осигурява стабилен и висококачествен звук, гарантирайки, че никога повече няма да пропуснеш нито един бийт – дори когато си сред дивата природа.
 
 
Wireless Stereo Link
Комбинирай две Creative MUVO Go за още по-добра атмосфера. С възможността за безжично стерео свързване (Wireless Stereo Link) можеш да се насладиш на завладяващо изживяване с разширен стерео звук.
 
 
Да отидем да поплуваме?
Сертификатът IPX7 показва, че MUVO Go може да издържи на пръски и потапяне във вода (до 30 минути на дълбочина от 1 метър). Независимо дали правиш парти край басейна, или по средата на прехода завали внезапно, колонката на Creative е готова за всякакви забавления. Пръските вода не могат да те лишат от радостта!
 
 
Удвои мощността с 20W
С двойни неодимови драйвери с пълен обхват и Dual Passive Bass Radiators, Creative MUVO Go осигурява на любимите ти мелодии ниските честоти и силата на звука, които заслужават - предоставяйки забележителен звук с до 20 W мощност. Дори когато работи с максимална сила на звука, не е нужно да се притесняваш. Creative MUVO Go произвежда впечатляващ звук, независимо дали си на закрито или на открито, за максимално забавление!
 
 
Изправена или в хоризонтална позиция?
С оглед на мобилността и гъвкавостта, Creative MUVO Go е проектирана като бутилка, която предлага двойна ориентация. Независимо дали е поставена вертикално или хоризонтално, осигурява чист и балансиран звук, придружен от мощен бас.
 
 
Grip & Fit
Елегантната конструкция на Creative MUVO Go осигурява изключително стабилен захват. С тегло само 570 грама (204 x 73 x 61 mm), може да се пренася лесно в раница или отделението за бутилка (bottle cage) на велосипеда.

  • Характеристики
  • Обща мощност 20 Watt
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Bluetooth version Bluetooth 5.3
  • Автономия на батерията До 18 часа
  • Водоустойчивост Да (IPX7)
  • Цвят Черен
  • Тегло 570g
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >