Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Работен стол Angle червен
ProductPhoto_1942603

@Work Работен стол Angle червен  

@Work Работен стол Angle червен

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
395.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3036863

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Стол ANGLE е толкова лек и елегантен, колкото и функционален, където и да решиш да го поставиш. Разполага с регулиращи се на височина подлакътници, механизъм Relax Multiblock, опора за кръста за допълнителна стабилност, както и дамаска mesh на облегалката, за да предотврати изпотяване. Забравяш за трудностите по време на дългия работен ден!

 

* В цената не е включено сглобяване.
ANGLE chair
Turbo-X
Размери
Височина на седалката: 40-49cm / Ширина: 50cm

Офис стол ANGLE е с височина на седалката 40-49cm, ширина 50cm и дълбочина на седалката 50cm. С височина на облегалката 54cm и ширина 47cm.

Turbo-X
Подлакътници
Регулируеми подлакътници

Регулируемите на височина подлакътници ти позволяват да ги наместиш с точност, за да поставиш ръцете си в най подходящия ъгъл и височина, за да ти бъде удобно.

Turbo-X
Тип механизъм
Механизъм Relax Multiblock

Позволява или да заключиш облегалката в желаната позиция, или да я освободиш в режим «свободно движение» за по-голямо удобство.

 
Ергономичен дизайн за по-голяма гъвкавост

Независимо дали работиш от дома или офиса, този стол ти осигурява необходимата гъвкавост, удобство и лекота на регулиране за дълги работни часове. С ергономичен дизайн, стабилна алуминиева основа и регулиращи се на височина подлакътници, осигурява удобство, а същевременно облегалката с дамаска mesh позволява добрата циркулация на въздуха. Единственото, което остава е да избреш измежду двата налични цвята!

 
Подкрепа за твоите ръце!

Независимо какво работиш е абсолютно необходимо на моменти да оставяш ръцете си да почиват. Постави ги в желаната от теб позиция, благодарение на лесно и бързо регулиращите се подлакътници. Поставяйки лактите си върху тях се избягват евентуалните болки, които възникват при дългите часове непрекъсната работа.

 
Relax, има Multiblock!

Механизмът Relax Multiblock поддържа тялото при движение за по-голямо удобство и гъвкавост при работа. Същевременно заключването на облегалката в различни позиции осигурява по-голяма стабилност. Така тялото е напълно защитено, независимо кой вариант избереш. С две думи, регулира се според желанията ти.

Turbo-X
 
Текстил с перфорация mesh

Дамаската mesh на облегалката е подходяща за дълги часове работа, особено ако температурите са по-високи. Позволява правилната циркулация и предотвратява изпотяване на тялото.

Turbo-X
 
Стабилна алуминиева основа 

Здравата алуминиева основа осигурява стабилност и лесно придвижване във всички посоки, за по-голяма производителност през целия ден.

Turbo-X
 
Регулируеми подлакътници

Подлакътниците са необходими за почивка и презареждане, като можеш да регулираш височината им, така че да си осигуриш подходящата позиция за ръцете и лактите.

Turbo-X
 
Регулиране на седалката на височина

Независимо колко си висок, можеш да регулираш височината на стола си, така че да си осигуриш правилна и ненатоварваща стойка на тялото, като коленете ти образуват ъгъл от около 90° с бедрата.

  • Характеристики
  • Размер на облегалката 47 х 54 см
  • Размер на седалката 50 х 50 см
  • Колела Пластмасови
  • Подлакътници Регулируеми
  • Регулиране на височина Да
  • Опора за кръста Да
  • Опора за главата Не
  • Основа на стол Метална
  • Тип стол Работен
  • Дамаска на стол Текстил/Мрежа
  • Механизъм Мултиблок
  • Гаранция на механизма 12 месеца
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >