Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
Bluetooth Headphones Tune 510BT Black
ProductPhoto_1942603

JBL Bluetooth Headphones Tune 510BT Black  

JBL Bluetooth Headphones Tune 510BT Black

Със сгъваем дизайн, свързване Bluetooth 5.0 с поддръжка multi-point, възможност за използване на дигитални асистенти и автономия на батерията до 40 часа!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
89.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3773930
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Със слушалките JBL Tune 510BT ще се наслаждаваш на динамичния звук на JBL, без да се нуждаеш от кабели!

Лесни за използване, предоставят 40 часа непрекъснато музикално забавление, но и още 2 часа автономия с 5 минути зареждане чрез кабел USB-C (включен е). И ако получиш обаждане, докато гледаш видео на друго устройство, Tune 510BT автоматично се свързва с твоя мобилен телефон, благодарение на Multipoint технологията.

С Bluetooth 5.0 свързване, те са проектирани да ти предложат максимален комфорт, тъй като се свързват с дигиталните асистенти Siri или Google Assistant, без да използваш смартфона си. Могат да се сгъват, за да ги носиш навсякъде със себе си.

Накратко: най-лесното решение да оставиш музиката да завладее натовареното ти ежедневие!
JBL Headphones Tune 510BT BLK
Over Ear
Тип
Over Ear
Over-ear слушалките покриват ухото и изолират всеки шум, за да слушаш с чист звук.
Frequency Range
Честотен диапазон
20Hz - 20kHz
С голям честотен диапазон от 20Hz до 20KHz, можеш да се наслаждаваш на дълбок бас и чисти високи, независимо от стила музика, който ти харесва да слушаш.
Impedance 32Ω
Импеданс
32Ω
Слушай любимите си песни с повече детайлност, благодарение на говорителите 32mm (32Ω, 103,5dB), които предоставят динамичен звук чрез малък и лек модул.
Bluetooth 5.0
Свързване
Bluetooth 5.0
Батерията издържа до 40 часа, за да не се тревожиш дори при дълги пътувания. Когато батерията започне да се изтощава, с бързо 5-минутно зареждане можеш да се насладиш на до 2 часа възпроизвеждане.
 
 
Динамичен звук, мощен бас!
Ако обичаш музиката, тогава слушалките JBL 510BT са за теб! Със свързване Bluetooth 5.0, динамични драйвери 32mm и висока чувствителност 103,5dB (32 Ω), ще се насладиш на точен и балансиран звук, от дълбоки ниски до интензивни високи ноти!
 
 
Голяма автономия
С автономия на батерията до 40 часа, слушаш музика навсякъде, в метрото, в офиса, по време на разходките с колелото, без притеснения. И ако батерията се изтощи, пълното зареждане се осъществява за 2 часа, а ако бързаш да излезеш, с бързото 5-минутно зареждане ти дава още 2 часа употреба.
 
 
Предназначени и за пътуване
Капсулите на JBL 510BT се сгъват и въртят, така че слушалките да се побират лесно в куфар, чанта или калъф, за да те придружават при пътуванията ти. Изработени от първокласни материали, с вграден микрофон и контролни бутони, предлагат удобно и релаксиращо прилягане и са идеални за използване в движение с всички iOS и Android устройства.
Multi-point Connectivity
 
Multipoint технология
Слушалките JBL 510BT могат да се свързват едновременно с две устройства Bluetooth (Multipoint). Така, когато получаваш обаждане, слушалките знаят кое устройство звъни и се свързват автоматично с него.
Foldable Design
 
Сгъваем дизайн
Леките материали, меките наушници и ергономичната лента за глава правят JBL 510BT удобни за използване за продължителни периоди от време. Сгъваемият дизайн улеснява пренасянето им навсякъде, за музика и комуникация по всяко време!
Siri & Google Assistant
 
Hands-Free обаждания и Voice Assistant
Технологията Bluetooth 5.0 и поддръжката на гласови команди - чрез Siri или Google Assistant - те улесняват максимално. Приемай обаждания, сменяй песни, научи последните новини, използвайки гласа си!

  • Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма Over ear
  • Свързване Bluetooth
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Чувствителност 103.5 dB
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Цвят Черен
  • Автономия на батерията До 40 часа
  • Други характеристики Voice Assistant: Apple Siri
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >