Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Marshall Major IV Bluetooth Black  

Marshall Major IV Bluetooth Black

Безжични слушалки, които поддържат бързо зареждане (USB-C), както и безжично зареждане! С custom-tuned динамични говорители 40mm за дълбок бас, балансирани средни и чисти високи!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
239.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3619753

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Със значителни промени в сравнение с техния предшественик идват новите безжични слушалки Marshall, Major IV. Предлагат 20 часа по-голяма автономия, надвишавайки 80 часа и поддържат безжично зареждане. Все пак можеш да продължиш да използваш традиционния кабел, за да ги зареждаш - тип USB Type-C - възползвайки се и от технологията за бързо кабелно зареждане, която поддържат (само 15 минути зареждане осигуряват 15 часа работа).

Въпреки че използват Bluetooth за свързване с различни аудио източници (напр. мобилен телефон), разполагат и със стандартния вход за слушалки 3.5mm. И всичко това в комбинация с емблематичния дизайн Marshall и уникалния звук, характерен за продуктите на производителя.

Безжичните слушалки Marshall Major IV използват custom-tuned dynamic drivers 40mm, за да предоставят силен, дълбок бас, балансирани средни и изключителни високи. Меките наушници предоставят комфорт и подсилват пасивното шумопотискане.
Marshall Major IV
Marshall Major IV
Честотен диапазон
20Ηz-20kHz
С честотен диапазон 20Ηz-20kHz, ще се наслаждаваш на звук с високо качество с дълбок бас, балансирани средни и изключително високи, каквато и музика да предпочиташ.
Marshall Major IV
Тип свързване
Bluetooth 5.0 & 3.5mm
Свързват се с различни устройства чрез Bluetooth 5.0 (обхват 10 метра), но също така разполагат и с вход 3.5mm за случаите, в които нямаш много батерия или искаш да споделиш музиката си с приятел (напр. свързвайки втори чифт слушалки).
Marshall Major IV
Чувствителност
99 db (SPL)
Благодарение на говорителите 40mm с честотен диапазон 20Hz-20kHz и чувствителност 99 db (SPL), ще се наслаждаваш на мощен звук от всяка аудиосистема или мобилно устройство.
Marshall Major IV
Импеданс
32 Ω
Слушай любимите си парчета и се потопи изцяло в света на музика!
Marshall Major IV
Батерия
80h+
Автономията на батерията на безжичните слушалки надвишава 80 часа непрекъсната работа, осигурявайки 20 часа повече издръжливост от предшественика си, Major III. Освен това, поддържат бързо зареждане (USB-C), както и безжично зареждане!
 
 
Емблематичен дизайн
Емблематичният дизайн "Marshall" e "запазена марка" на създателите на компанията, които правят всеки свой продукт уникален. Класическата визия се съчетава хармонично с иновациите като новия "fold clip" (за по-лесно пренасяне и защита на ear caps) и с мощния, богат звук от custom-tuned динамичните говорители 40mm за вълнуващо изживяване при слушане.
 
 
Съвършен контрол
Управлението чрез многопосочния контролер (multidirectional control knob) съчетава познатото аналогово усещане с улеснението на бутоните, за да увеличава и намаляваш силата на звука, да сменяш музикалните парчета и разбира се, да активираш/ деактивираш слушалките. 
 
 
80+ часа наслада!
Безжичните слушалки Major IV на Marshall предлагат 20 часа повече автономия от предшественика си. С над 80 часа непрекъсната работа, няма да ги свалиш от главата си! Въпреки това, дори ако се отдадеш на музикален маратон, 15 минути зареждане са достатъчни, за да ти осигурят 15 часа безжично възпроизвеждане (пълното зареждане е 3 часа).
 
 
Типичен звук "Marshall"
С custom-tuned говорители 40mm с честотен диапазон 20Hz-20kHz и висока чувствителност 99 dB (SPL), ще се наслаждаваш на прецизен и балансиран звук, от най-дълбокия бас до най-интензивните високи. Наслади се на любимата си музика с изключително качество, сякаш си на концерт!
 
 
Безжични на друго ниво!
Освен бързо кабелно зареждане - осъществява се чрез кабел USB Type-C - безжичните слушалки Major IV поддържат безжично зареждане за по-голямо улеснение и по-малко кабели. Можеш просто да ги поставиш върху някоя станция за безжично зареждане -wireless charging pad не се включва в опаковката - за да заредиш батерията.
Marshall Major IV
 
Ергономичен дизайн
Ергономичният дизайн прави слушалките още по-удобни за повече часове с любима музика. Благодарение на специалните, меки наушници с ергономична форма и удобна лента за глава, 10-часовото слушане на музика е толкова комфортно, колкото и 1-часовото.
Marshall Major IV
 
Multi-directional Control Knob
С многопосочния контролер, смяната на песните, паузата или активирането и деактивирането се превръщат в инстинктивен процес. Разбира се, има и функционалност за приемане или отхвърляне на обаждания от мобилния телефон.
Marshall Major IV
 
Сподели музиката!
Могат да се свързват и с кабел - напр. когато установиш, че батерията е изтощена, но също така входът mini-jack 3.5mm позволява на някой твой приятел да се наслади на любимата ти музика заедно с теб. Просто свържи неговите слушалки с твоите!

  • Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма On ear
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Свързване Bluetooth
  • Микрофон Да
  • Чувствителност 99.0 dB
  • Автономия на батерията До 80 часа
  • Обхват До 10 m
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >