Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Sony WF-C500 Black  

Sony WF-C500 Black

Водоустойчиви truly wireless слушалки Bluetooth® на Sony с говорители 5.8mm, технология DSEE, съвместимост с voice assistant и страхотен звук!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.98 лв

119.99

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3837793
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Малък размер, безкомпромисен звук. Truly wireless слушалките WF-C500 прилягат стабилно и комфортно.

Не се залъгвай от размера им. Предоставят звук с високо качество, богат на детайли благодарение на говорителите с неодимови магнити 5.8mm и на технологията DSEE, която възстановява звуците на постепенно затихване или висока честота.

Автономията им достига общо 20 часа (с калъфа). Естествено, новите практични слушалки Bluetooth® WF-C500 работят и със смартфон (поддържат Voice Assistant на устройството ти), издържат на пот и се предлагат в четири страхотни цвята.

Sony WF-C500
Sony WF-1000XM4
Тип
In-Ear
Слушалките са проектирани да прилягат плътно в ухото ти и да останат стабилни и на място, независимо от дейностите ти.
Sony WF-1000XM4
20-20000Hz
Честотен диапазон
С честотен диапазон 20Hz – 20000Hz, ще се наслаждаваш на изключително качество на звук в целия диапазон.
Sony WF-C500
Автономия
10+10 часа
Слушалките демонстрират автономия до 10 часа (непрекъснато възпроизвеждане на музика), но с калъфа за защита/ зареждане, автономията достига 20 часа общо (зависи от силата на звука и съдържанието).
Sony WF-C500
Свързване
Bluetooth®
Безжичните слушалки поддържат Bluetooth® за свързването им с любимото ти устройство. След това ще можеш да слушаш музика до 10 часа с едно зареждане.
Устойчивост
Водоустойчиви (IPX4)
Слушалките са водоустойчиви, тъй като разполагат със сертификат IPX4. Това означава, че не се страхуват от пръски вода, дъжд или пот.
 
 
По-приятно изживяване при слушане
Системата за дигитално подобрение на звука (DSEE) възстановява високочестотния и затихващ звук в записа за автентично слушателско изживяване. Можеш да персонализираш музика по собствен вкус с настройката на еквалайзера в приложението Sony | Headphones Connect.
 
 
Малки и леки, прилягат перфектно
Тези малки тапи прилягат надеждно и удобно в ушите ти. Заоблената форма без ъгли ги прави приятни за носене, а ти си свободен да се фокусираш върху важните неща – твоята музика.
 
 
Практичен калъф в джобен размер
Цилиндричният калъф за зареждане е изключително малък и лесен за носене в джоб или чанта, така че можеш да вземеш тапите си навсякъде. Полупрозрачният му капак с текстура като на матирано стъкло придава на калъфа стилен, луксозен вид и приятно усещане.
 
 
Повърхност с ергономична конструкция
От пускането на пазара на първите в света in-ear слушалки през 1982 г. (MDR-E252), Sony проучват големи количества данни относно различните форми на ухото по цял свят. Резултатът е WF-C500, комбинирайки форма, която пасва на ушния канал, с нова повърхност с ергономична конструкция за по-стабилно прилягане.
 
 
Лесно управление с бутони
С бутоните на слушалките WF-C500 управляваш възпроизвеждането, регулираш силата на звука, пропускаш парчета, но също така имаш лесен достъп до Voice Assistant на смартфона си и до обажданията hands-free.
 
 
Слушай цял ден, зареждай за броени минути
Наслади се на до 20 часа слушане не музика, благодарение на практичния калъф за зареждане. А ако трябва да заредиш набързо, 10-минутното бързо зареждане ти дава до час допълнително възпроизвеждане.
 
 
Стабилен, надежден интерфейс на свързване Bluetooth®
Bluetooth® чипът, предаващ звук едновременно и в двете уши, в съчетание с оптимизиран дизайн на антената гарантира стабилна връзка и отлични условия на слушане.
Sony WF-C500
 
Направи звученето на музиката си по-естествено
Оригиналният музикален източник губи високочестотните елементи при компресия, които добавят детайлност и богатство в записа. Системата DSEE ги възстановява вярно, за да създаде висококачествен звук, който е по-близък до оригиналния запис.
Sony WF-C500
 
Твоят звук, точно както го харесваш
Звук според предпочитанията ти. Избери от различни настройки, за да може качеството на звука да съответства на слушания жанр. Или създай и запази свои с функцията за персонализиране на еквалайзера в приложението Sony│Headphones Connect.
Sony WF-C500
 
Устойчивост на дъжд и изпотяване
Със сертификат IPX4, тези слушалки не се страхуват от водата и потта. Продължавай да се движиш и да слушаш музика.
Sony WF-C500
 
Само една слушалка, идеална за multitasking
Ако искаш да слушаш музика и да говориш едновременно, изкарай само едната слушалка от калъфа за зареждане и я използвай нормално.

  • Характеристики
  • Тип Truly Wireless
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Време за разговор До 5 часа
  • Обхват До 10 m
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >