Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
G PRO X Gaming Headset League of Legends Edition 981-001106
ProductPhoto_1942603

Logitech G PRO X Gaming Headset League of Legends Edition 981-001106  

Logitech G PRO X Gaming Headset League of Legends Edition 981-001106

Създаден от професионалисти за професионалисти, с усъвършенствани говорители PRO-G и технология BLUE VO!CE! Сега в цветовете на League of Legends.

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
249.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3860981

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Logitech G Pro X Gaming Headset в емблематичните цветове на League of Legends, за да се наслаждаваш максимално на любимата си игра. Предлага изключително чист звук и комуникация на професионално ниво за върхови постижения в League of Legends.

Logitech G Pro X Gaming Headset разполага с всичко, от което се нуждаят професионалните геймъри - проектиран точно от тях, с цел да подобри акустичното изживяване!

Изработен от висококачествена неръждаема стомана и алуминий, интегрира напреднали технологии и аудио подсистеми, като микрофон 6mm с технология BLUE VO!CE, говорители PRO-G 50mm (20Hz - 20KHz) за мощен бас и чисти високи, звук surround DTS Headphone:X 2.0 за реалистично осъзнаване на пространството и възглавнички от Memory Foam за многочасови и комфортни gaming сесии!

 
Gaming Headset Logitech G Pro X LOL
 
 
Изключителен комфорт и устойчивост
Със здрава и лека рамка, изработена от алуминий и стомана, Logitech G Pro X осигурява висока устойчивост, комфорт и максимална естетика. За изключително удобство в игри с голяма продължителност, разполага с възглавнички с голям диаметър от Memory Foam, които покриват напълно ушите, без да упражняват натиск. С кожена или кадифена подплата, предоставят по-голяма удобство и "дишат" - отвеждайки топлината - за да се съсредоточиш в "битката", която ти предстои в League of Legends.
 
 
Легендарни говорители PRO-G 50 mm
Подобрените говорители Pro-G 50mm са изработени от мрежеста, хибридна решетка, която предоставя повече детайли, дълбочина и яснота на звука, при всяка настройка на силата. Сега с по-голям диаметър, звучат по-добре от всякога. Силните звуци от експлозиите и богатите soundtracks се чуват още по-мощно, като на кино. Високите честоти (гласове, стъпки, изстрели) се възпроизвеждат с изключителна точност.
 
 
BLUE VO!CE
Снабден с микрофон 6mm с технология BLUE VO!CE, Logitech G Pro X предоставя възможност за прилагане на филтри в реално време, намалявайки шума, добавяйки компресия и "изрязвайки" конкретни честоти, като осигурява изключителна чистота на гласа ти. Това означава по-богати, по-дълбоки и по-професионални in-game comms (налично чрез G HUB Gaming Software за PC).
 
 
Звук surround от следващо поколение
Наслади се на страхотен звук DTS Headphone:X 2.0, който се предава с по-голяма точност в сравнение с типичния surround 7.1 канала. Точната представа за пространството в играта ти позволява да локализираш прецизно позицията и разстоянието в едно триизмерно звуково поле. Възможността да чуваш ясно това, което се случва около теб е изключително важна за победата!
 
 
Pro-Tuned EQ
Logitech G Pro X е в състояние да използва аудио профили Audio EQ, които са предварително настроени от професионални играчи и са налични чрез G HUB Gaming Software, за да ги инсталираш на всяка външна звукова карта (USB), така че винаги да са с теб!

  • Характеристики
  • Форма Over ear
  • Свързване С кабел
  • Интерфейс на свързване USB 2.0
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 kHz
  • Честоти на микрофона 100 Hz - 10 KHz
  • Звук DTS Surround
  • Чувствителност 91.7 dB
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Конзола PC
  • Цвят Син
  • Тегло 320 g
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >