Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Gaming Headset G Pro X  

Logitech Gaming Headset G Pro X

Създаден от професионалисти за професионалисти, с усъвършенствани говорители PRO-G, технология BLUE VO!CE! и DTS HEADPHONE:X 2.0!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3273830

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

PLAY TO WIN: Logitech G Pro X Gaming Headset разполага с всичко, от което се нуждаят професионалните геймъри - проектиран точно от тях, с цел да подобри акустичното изживяване!

Изработен от висококачествена неръждаема стомана и алуминий, интегрира напреднали технологии и аудио подсистеми, като микрофон 6mm с технология BLUE VO!CE, говорители PRO-G 50mm (20Hz - 20KHz) за мощен бас и чисти високи, звук surround DTS Headphone:X 2.0 за реалистично осъзнаване на пространството и възглавнички от Memory Foam за многочасови и комфортни gaming сесии!

Turbo-X
 
 
Технология BLUE VO!CE

Снабден с микрофон 6mm с технология BLUE VO!CE, Logitech G Pro X предоставя възможност за прилагане на филтри в реално време, намалявайки шума, добавяйки компресия и "изрязвайки" конкретни честоти, като осигурява изключителна чистота на гласа ти. Това означава по-богати, по-дълбоки и по-професионални in-game comms (налично чрез G HUB Gaming Software за PC).

 
 
Играй като професионалистите!

Подобрените говорители Pro-G 50mm са изработени от мрежеста, хибридна решетка, която предоставя повече детайли, дълбочина и яснота на звука, при всяка настройка на силата. Сега с по-голям диаметър, звучат по-добре от всякога. Силните звуци от експлозиите и богатите soundtracks се чуват още по-мощно, като на кино. Високите честоти (гласове, стъпки, изстрели) се възпроизвеждат с изключителна точност.

 
 
Алуминий, стомана, кожа и кадифе!

Със здрава и лека рамка, изработена от алуминий и стомана, Logitech G Pro X осигурява висока устойчивост, комфорт и максимална естетика. За изключително удобство в игри с голяма продължителност, разполага с възглавнички с голям диаметър от Memory Foam, които покриват напълно ушите, без да упражняват натиск. С кожена или кадифена подплата, предоставят по-голяма удобство и "дишат" - отвеждайки топлината - за да се съсредоточиш в "битката", която ти предстои!

 
 
Звук "следващо поколение"!

Наслади се на страхотен звук DTS Headphone:X 2.0, който се предава с по-голяма точност в сравнение с типичния surround 7.1 канала. Точната представа за пространството в играта ти позволява да локализираш прецизно позицията и разстоянието в едно триизмерно звуково поле. Възможността да чуваш ясно това, което се случва около теб е изключително важна за победата!

 

 
 
Pro-Tuned EQ

Logitech G Pro X е в състояние да използва аудио профили Audio EQ, които са предварително настроени от професионални играчи и са налични чрез G HUB Gaming Software, за да ги инсталираш на всяка външна звукова карта (USB), така че винаги да са с теб!

 • Характеристики
 • Форма Over ear
 • Свързване С кабел
 • Интерфейс на свързване USB 2.0 / mini Jack 3.5mm
 • Звук Dolby Surround 7.1
 • Микрофон Да
 • Настройка на звука Да
 • Конзола Android / PC
 • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 kHz
 • Честоти на микрофона 100 Hz - 10 KHz
 • Импеданс (ohm) 36 Ω
 • Други характеристики Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >