Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Garmin Venu Sq Shadow Gray with Slate Bezel  

Garmin Venu Sq Shadow Gray with Slate Bezel

Съчетава ежедневния стил с функции за проследяване на физическото състояние благодарение на Body Battery™! Разполага с GPS и Garmin Pay™ за безконтактни плащания!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
349.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3549380

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Сега е подходящият момент да се раздвижиш! Разполагайки с ярък, цветен дисплей, Venu® Sq съчетава модерния, всекидневен стил с фукции за проследяване на здравето и физическото състояние, като те насърчава на продължиш да се движиш.

Измери пулса си (чрез последото поколение оптичен сензор Elevate™, съня, нивата на стрес, калориите и енергийния резерв чрез Body Battery™.

Ходенето, бягането и колоезденето са само част от спортните дисциплини и тренировките, които се поддържат от 20-те предварително заредени приложения/ режими а спорт на закрито и на открито.

Допълнително, благодарение на smart нотификациите, които се намират на китката ти, няма да пропуснеш нито едно обаждане или съобщение. А ако те притесняват опашките на касите и в транспортните средства, можеш да ги прескочиш с безконтактните плащания Garmin Pay™. Сега можеш да правиш много повече между циклите на зареждане на Venu® Sq, тъй като имаш на разположение до 6 дни автономия.
Venu® Sq
Venu® Sq Music Edition LCD
Тип дисплей
LCD
Разполага с квадратен, цветен сензорен дисплей 1,3" с LCD технология и резолюция (240 x 240 pixels), който е четлив и ясен.
Venu® Sq Music Edition 6 days battery
Автономия
До 6 дни
Автономията на устройството може да достигне 6 дни (режим smartwatch). С активиран GPS достига 14 часа.
Venu® Sq Music Edition Android iOS
Съвместимост
Android & iOS
Съвместим е с устройства с операционна система Android и iOS 9.0.
Venu® Sq Music Edition 5ATM
Водоустойчивост
5ΑΤΜ
Водоустойчив е (5 ΑΤΜ), за да го носиш, когато се къпеш или плуваш в басейна.
Venu® Sq Music Edition Bluetooth
Допълнителни възможности
Bluetooth + ΑΝΤ+ & GPS
Използва безжичните технологии Bluetooth и ANT+, като разполага също с GPS.
 
 
Красив дисплей, голяма автономия
Виждай всичко ясно на цветния LCD дисплей 1,3" (с резолюция 240 x 240 pixels), който поддържа опция за постоянна активна работа (Always-On) и е идеален за бърз поглед. Дисплеят е защитен от Gorilla Glass 3. Сега можеш да правиш много повече между циклите на зареждане, тъй като имаш на разположение до 6 дни автономия (в режим smartwatch).
 
 
Здраве и физическо състояние
Проследяването на здравето е важно и поради тази причина, часовникът ти - благодарение на усъвършенстваните сензори, които включва и специалните алгоритми - предоставя пълна картина на здравето и физическото ти състояние. Така, следи сърдечния ти ритъм (чрез последно поколение оптичен сензор Elevate™), нивата на насищане на кръвта с кислород (pulse ox), съня ти, нивата на стрес, менструалния цикъл, калориите и енергийния ти резерв чрез Body Battery™.
 
 
Спортни приложения
Открий нови начини да се движиш и да останеш активен с над 20 предварително заредени приложения/ спортни режими и тренировки, които включват ходене, тичане, колоездене и други. Можеш да използваш също много от предварително заредените упражнения, които включват аеробика, йога и пилатес или да създадеш свои в Garmin Connect. Също така, можеш да изпробваш безплатните тренировъчни програми на Garmin Coach, за да преодолееш границите си.
 
 
Сигурност и локализация
Функциите за сигурност и локализация включват откриване на събитие (по време на избрани дейности) и помощ, изпращайки локацията ти в реално време на контактите за спешна нужда, които си определил.
 
 
Безконтактни плащания с Garmin Pay™
Остави парите в брой и картите си вкъщи. Безконтактните плащания Garmin Pay™ ти дават възможността да правиш покупките си лесно и бързо.
Venu® Sq Music Edition Garmin Coach
 
Garmin Coach
Приложението Garmin Coach предоставя безплатни тренировъчни програми за 5km, 10km и полумаратон, които се адаптират към постиженията ти, за да постигнеш състезателната си цел!
Venu® Sq Music Edition Smart Notifications
 
Умни нотификации
Благодарение на smart нотификациите, няма да пропуснеш нито едно обаждане или съобщение (и от социалните мрежи), тъй като се появяват директно на китката ти!
Venu® Sq Music Edition Connect IQ
 
Магазин Connect iQ™
Персонализирай часовника си, избирайки от хиляди безплатни watch faces, приложения и widgets, които ще откриеш в магазина Connect iQ™ на Garmin.

  • Характеристики
  • Модел Venu sq
  • Тип Smartwatch
  • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
  • Резолюция на дисплея 240 x 240 pixels
  • Тип дисплей LCD
  • Тип батерия Li-Ion
  • Автономия на батерията До 6 дни
  • Съвместимост Android / iOS
  • Водоустойчивост Да
  • GPS Да
  • Bluetooth Да
  • Pulse Ox Да
  • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм / Памет за дейности / Акселерометър / Gyro Sensor / Електронен компас / Хронометър / Барометър
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >