Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Apple iPhone 12 64GB 5G Smartphone Black  

Apple iPhone 12 64GB 5G Smartphone Black

С процесор A14 Bionic, дисплей Super Retina XDR, свързване 5G със Smart Data Mode, Dual Camera F1.6 с Deep Fusion, предна камера TrueDepth, любим дизайн и най-усъвършенстваната версия на iOS!

Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1129.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3562891

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Blast past fast: С обновена и любима визия, революционния чип A14 Bionic, 5G интерфейс на свързване със Smart Data Mode за невероятни скорости, двойна камера с технология Deep Fusion и дисплей 6,1" Super Retina XDR с технология True Tone и кристал Ceramic Shield, iPhone 12 предлага уникална комбинация от технологии!
 
Иновативната технология за обработка 5nm позволява на мощния Apple A14 Bionic chip да осигурява 40% по-голяма процесорна мощ, 30% по-бързи графики и 2x по-бързо машинно обучение, благодарение на Neural Engine от следващо поколение.
 
С невиждано увеличаване на автономията на батерията, за да правиш повече от това, което обичаш, поддръжка на бързо, както и на безжично зареждане, режим Портрет и усъвършенстван Night Mode, заснемане на видео 4K60p и Smart HDR 3 за още по-динамична дълбочина, поддръжка на съдържание Dolby Vision/HDR10, достъп до Apple TV+ и Apple Arcade, впечатляващи приложения AR, Dolby Atmos и пространствен звук за разтърсващо изживяване surround, сертификат IP68 за устойчивост на вода и прах, това е най-мощният, най-впечатляващият и най-бързият iPhone, който си виждал някога!
iPhone 12
 
 
Иновативна технология 5nm
С иновативна технология за обработка 5nm, A14 Bionic chip включва 11,8 милиарда транзистора, 6 ядра за по-бърза работа от повечето преносими компютри, (до 40% в сравнение с предходното поколение), 4 ядра за изключително бързи графики (до 30% в сравнение с предходното поколение) и Neural Engine с 16 ядра от следващо поколение, който може да обработи 11 млрд. функции в секунда, което води до 2 пъти по-пъти по-висока ефективност на машинното обучение.
 
 
По-бърз. По-умен. 5G.
С вградения модем 5G и Smart Data Mode за превключване между 5G/4G и по-голямо спестяване на данни, ти позволява да теглиш и споделяш съдържание с изключително високи скорости. Любими филми и сериали от Apple TV+, мобилни игри, приложения AR и други, оживяват пред очите ти с по-големи скорости. А в комбинация с Wi‑Fi 6 (802.11ax), теглиш съдържание до 38% по-бързо!
 
 
Любим дизайн...
iPhone 12 взима един невероятно популярен дизайн и го подобрява още повече. Изработен от аерокосмическа алуминиева сплав за създаване на копринено покритие, този лек и компактен телефон приляга комфортно в ръката ти. Страхотният 6,1-инчов дисплей Super Retina XDR показва всичко живо и ясно.
 
 
Технология Super Retina XDR
Най-яркият и ясен дисплей, използван за iPhone до момента: edge-to-edge дисплеят Super Retina XDR разполага не с едно, а с две нови нива на яркост, надминавайки всички предишни, като разбира кога се налага да ги използва. Предоставя до 625 nit, когато си навън на слънце, осигурявайки изключителна яркост и до 1200 nit, когато гледаш съдържание с висок динамичен диапазон. Това е като да имаш един дисплей Pro Display XDR на твоя iPhone.
 
 
Две камери, перфектни кадри!
Новата оптимизирана двойна камера (Dual 12MP) ти дава възможност да избираш от широкоъгълни до ултра широкоъгълни кадри. С бленда F1.6 (Wide) и F2.4 (Ultra Wide), обективи със 7 елемента и технология Deep Fusion, предоставя до 27% по-добро представяне в нощните кадри. Можеш да снимаш и обработиш видео също толкова лесно колкото снимките. Най-известната камера в света вижда всичко с нова перспектива.
 
 
Камера TrueDepth
Предната камера TrueDepth дава възможност за Face ID, най-сигурната система в света за проверка на самоличност чрез разпознаване на таблет и на компютър. Също така ти дава възможност да разговаряш с приятелите си, използвайки FaceTime, да си правиш селфита в режим Портрет или да съживяваш дискусиите в Съобщенията, трансформирайки себе си в Animoji.
 
 
Smart HDR от следващо поколение
Благодарение на машинното обучение, Smart HDR 3 е по-умен от всякога. Разпознава хората и ги третира различно по отношение на останалите елементи в плана. Така, сенките и яркостта на лицата изпъкват, а цветът на кожата остава естествен. И ако на заден план има залез, не се губи нищо от красотата му.
 
 
Най-устойчивият на вода iPhone, създаван някога!
Със сертификат IP68 за водоустойчивост на дълбочина до 6 метра за 30 минути, устойчивост на пръски (за напитки като кафе, чай и сода) и на прах, благодарение на прецизно поставените уплътнения. В предната, както и в задната част, стъклото е подсилено с процес на двоен йонообмен.
 
 
Нощен режим на всички камери!
Високата технология се среща със слабо осветление. От ресторанти с оскъдно осветление до плажове на лунна светлина, новият нощен режим използва интелигентен софтуер и A14 Bionic, за да предостави кадри в условия на слаба осветеност, които не са били осъществими до момента с iPhone. И всичко това става автоматично. Можеш също да експериментираш с ръчните настройки за още по-голяма детайлност и по-малко шум.
 
 
Силен портрет.
Благодарение на двете камери, портретите ти могат да се превърнат в произведения на изкуството. iOS 14 добавя ефекта Монохромна снимка в условия high key за черно-бели портрети на ниво фотографско студио. Също така, осветлението за портрет ти позволява да контролираш интензивността на осветлението, за да изпъкне твоят обект. Всичко е по-професионално от всякога!
 
 
Зареди го с MagSafe 
Технологията MagSafe предлага още по-добро качество на безжично зареждане до 15W. Новите калъфи ще имат магнити за по-голяма стабилност. MagSafe е магнитна, така че можеш да добавяш доста аксесоари, като например портфейл MagSafe!
 
 
Чисто нова, но и много позната.
iOS предефинира начина, по който взаимодействаш с мобилния си телефон, превръщайки го в още по-лично и приятно потребителско изживяване. Уиджетите са напълно преработени, за да ти дават повече информация с един поглед. Сега можеш да ги добавиш към началния екран. Избирай между различни размери и ги подреждай както ти харесва. Новият app Библиотека с приложения организира автоматично всички apps в опростен изглед, за по-голямо улеснение.

  • Характеристики
  • Диагонал Range над 6"
  • Модел iPhone 12
  • Категория Smartphones
  • Диагонал на дисплея 6.1 inches (15.49 cm)
  • Резолюция на дисплея 2532 x 1170
  • Тип дисплей OLED
  • Операционна система iOS 14
  • Процесор Apple A14 Bionic
  • Вградена памет 64 GB
  • Резолюция на камерата 12 + 12 megapixels
  • Предна камера 12.0 megapixels
  • Flash Да
  • Свързаност 5G
  • Bluetooth v5.0
  • Водоустойчивост Да (IP68)
  • Тегло 164 g
  • Размери 14.67 x 7.15 x 0.74 cm
  • Други характеристики Sim карта - Nano Sim. Dual Stand By. NFC (Apple pay only)
  • Задна камера Range 12 MP - 25 MP
  • Предна камера Range 10 MP - 20 MP
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >