Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

HUAWEI MatePad 11.5 6GB/128GB  

HUAWEI MatePad 11.5 6GB/128GB

Открий HUAWEI MatePad 11.5", един таблет, който съчетава елегантност с висока производителност!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
599.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4588371

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед!
Открийте HUAWEI MatePad 11.5-inch, таблет, който съчетава елегантност с висока производителност. С изключителния си дисплей и мощен процесор, този таблет е създаден да задоволи всичките ви нужди, от работа до забавление. Насладете се на абсолютна гъвкавост и комфорт с устройство, което се адаптира към вашите изисквания, предлагайки непревъзходно качество на изображението и звука.
MatePad 11.5 6/128
Свързаност
Wi-Fi 6 + Bluetooth® 5.2

Използвайки технологията за динамично управление на честотната лента Wi-Fi 6 (a/b/g/n/ac/ax) и Bluetooth® 5.2, се предлагат високи скорости на безжична мрежа и гъвкава свързаност.

6GB RAM
RAM памет
6GB
С 6GB RAM памет всичко става мигновено! С голяма стабилност и отлично време за реакция ще отваряш приложения, ще сърфираш в интернет, докато комуникацията ти става още по-приятна!
Sony Xperia 5 Storage
Пространство за съхранение
128GB
Със 128GB памет имаш достатъчно място за съхранение на приложения, снимки, видеоклипове, музика, файлове и всичко друго, от което може да се нуждаеш.
7700mAh Battery
Батерия
7 700 mAh
С възможност за зареждане при 10V/2A и батерия с капацитет 7.700 mAh (типично), таблетът предлага множество часове автономна работа, което ти позволява да се наслаждаваш на видео възпроизвеждане и игри без прекъсване!
 
 
Изключителен Дизайн
HUAWEI MatePad 11.5-инчовият модел впечатлява със своя стилен и тънък дизайн. Леката му конструкция в комбинация с издръжливите материали го правят идеален за ежедневна употреба. Ергономичният дизайн осигурява комфорт при ползване, докато здравата му конструкция гарантира дълготрайност.
 
 
Чиста картина и звук
Екранът на MatePad 11.5-inch 120Hz предлага ярки цветове и изключителна резолюция, което го прави идеален за гледане на видео, игри и четене. Мощните му говорители осигуряват богат и ясен звук, превръщайки всяко гледане в удоволствие.
 
 
Силата в твоите ръце
Оборудван с напредничавия процесор на HUAWEI, MatePad 11.5-inch осигурява бърза и плавна производителност. Идеален за многозадачност, позволява едновременната работа на множество приложения без забавяния, като по този начин увеличава вашата продуктивност.
 
 
Камера, която те държи в центъра
Камерата на MatePad 11.5-инча предлага изключително качество на изображението, идеално за видео разговори, снимки и видеоклипове. С нейните напредничави функции можеш да уловиш всеки момент с точност и детайлност. Сканирай документи и останете във фокус с функцията Follow Cam.
 
 
Огромна батерия 7700 mAh
Батерията на MatePad 11.5-inch предлага дълъг живот, позволявайки ти да се наслаждаваш на часове употреба без да се притесняваш за зареждането. Идеален за пътувания и ежедневни дейности, MatePad те поддържа свързан през целия ден.
 
 
Водещи характеристики
HUAWEI MatePad 11.5-инча предлага напредничави функции като разпознаване на лица за повишена сигурност и разширяема памет. Освен това, е съвместим с HUAWEI M-Pencil (продава се отделно), което прави твоята креативност безгранична. Наслади се на преживяването с HUAWEI MatePad 11.5-инча и подобри ежедневието си с устройство, което съчетава технологията с лекота на употреба.

  • Характеристики
  • Модел MatePad 11.5"
  • Размер на дисплея 11.5 inches (29.2 cm)
  • Резолюция на дисплея 2200 x 1440 pixels
  • Технология на дисплея TFT LCD Touch Screen
  • Операционна система HarmonyOS 3.1
  • Модел процесор Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1
  • RAM памет 6 GB
  • Вградена памет 128 GB
  • Предна камера 8.0 megapixels
  • Задна камера 13.0 megapixels
  • Свързаност WiFi
  • Bluetooth Bluetooth 5.2
  • USB порт USB-C
  • Капацитет на батерията 7700 mAh
  • Тегло 500 g
  • Размери 26 x 17.7 x 0.6 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >