Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Seagate Ironwolf Pro NAS HDD 12 TB  

Seagate Ironwolf Pro NAS HDD 12 TB

Създаден за мрежови устройства за съхранение (NAS), с вместимост 12TB, 256MB кеш памет и усъвършенствани системи за защита, предоставя съхранение на професионално ниво!

Гаранция - 3 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
899.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3229777

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Серията дискове IronWolf Pro на Seagate е представена от модели с голям капацитет, бързи скорости и високи нива на издръжливост. Създадени са специално за малки офиси (SOHO), системи за съхранение SME NAS (Small-Μedium-Sized Enterprise) и творци, които търсят голямо пространство за съхранение и сигурност за файловете си.

С вместимост 12TB, размер 3.5" и кеш памет 256MB (Cache), този модел работи на 7200rpm за скорости на трансфер, които достигат 250MB/s. Проектиран е да издържа за по-голяма сигурност на данните ти, с MTBF до 1200000 часа и работен цикъл на записите 300TB на година.

Turbo-X
 
IronWolf Pro и силата на AgileArray

Не е заглавие на филм, а усъвършенстваната серия дискове IronWolf Pro, създадена за твоята NAS система. С усъвършенствани функции, които предоставят бързи скорости при RAID, с Error Recovery Control и RV сензори, които се справят с вибрациите в много посоки, ще се насладиш на висока производителност и надеждност. 

 
Сензори, които предпазват диска

Първа в категорията си, серията дискове IronWolf Pro е снабдена с усъвършенстваните сензори RV (Rotation Vibration), за високи скорости и сигурност на всяка система NAS. Предоставя стабилност дори след много години.

 
Be Creative. Keep Growing.

Постигай още повече с NAS системата си, благодарение на дисковете от серията IronWolf Pro. С работен цикъл до 300 TB на година за непрекъснат трансфер на данни (Multi-User), MTBF до 1200000 часа и дискове с капацитет до 14TB, отговарят на все по-нарастващите изисквания за пространство за съхранение.

  • Характеристики
  • Тип 3.5 inches
  • Вместимост 12 TB
  • Cache 256 MB
  • RPM 7200 rpm
  • Интерфейс на свързване SATA III
  • Скорост на трансфер 6 Gbit/sec
  • MTBF 1200000 часа
  • Опаковка Bulk
  • Употреба NAS
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >