Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Elgato Web Camera Facecam  

Elgato Web Camera Facecam

Elgato Facecam с 1080p/60FPS, професионален обектив, сензор Sony и некомпресирано видео за нулев lag!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
319.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3790150

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Elgato Facecam комбинира обектив с професионално качество, високотехнологичен сензор и вградена памет, така че да запази настройките на картината на всички твои компютри.

Наслади се на 1080p/60 FPS некомпресирано видео благодарение на процесора на изображение от ново поколение, който ти позволява да настройваш всички детайли на картината като температурата на цвета, скоростта на затвора и експозицията, сякаш имаш DSLR. Със свързването USB 3.0 ще имаш нулево забавяне.

Elgato Facecam съчетава професионална технология на картината с plug-and-play улеснение!
Elgato Facecam at glance
 
 
Перфектната уеб камера
Как се създава перфектната уеб камера? Комбинирайки професионална технология на изображение и Plug and Play улеснение! От обектива с високо качество и сензора последна технология, до паметта за съхранение на настройките и heatsink със специална конструкция за непрекъсната работа 24/7!
 
 
Чиста картина с Elgato Prime Lens
Обектив с осем елемента, f/2.4, 24mm, от стъкло с ниско отражение може да предостави картина с наситени, живи цветове, докато асферичната повърхност нулира изкривяванията в краищата на изображението. С 18 антирефлексни покрития, имаш минимални отражения (flare), а благодарение на IR филтъра, сензорът няма смущения от инфрачервени лъчи.
 
 
Сензор на професионално ниво
Със сензора Sony® Starvis™ CMOS, оптимизиран за използване на закрито, имаш изключително качество при всички светлинни условия с минимален "шум".
 
 
Усъвършенстван процесор на изображение
С невероятно бързия процесор на изображение, не само ще се наслаждаваш на некомпресирано Full HD видео при 60 fps, но можеш да направиш ръчно всички настройки на картината, сякаш имаш в ръцете си фотоапарат DSLR. Скорост на затвора, баланс на бялото, корекция на изкривяването на обектива са само част от десетките функции, които имаш на разположение!
 
 
Професионални кадри, лесно!
С Camera Hub имаш в ръцете си всички настройки на камерата. Искаш да правиш всичко автоматично? Софтуерът може да открие подходящите настройки. Искаш да настроиш всичко сам? Можеш да си "поиграеш" и да откриеш това, което ти подхожда и да го запазиш във вградената памет на камерата, така че ако смениш компютъра, да не се налага да правиш настройките отново.
 
 
Динамична обработка на изображение
С процесора на изображение (ISP), който се намира в камерата, ще се наслаждаваш на автоматична корекция на сенките и живи, но естествени цветове. Бялото и тъмните цветове имат естествен баланс. При всякакви светлинни условия, през деня или през нощта, ще имаш винаги отлично качество на картината!
Elgato Facecam fov
 
Оптично поле 82ο и fixed focus
Остани винаги в центъра на вниманието, докато аудиторията ти се наслаждава на background с 82-градусово оптично поле. Със стабилния фокус можеш да говориш и да показваш предмети без да има размазване на образите.
Elgato Facecam 60fps
 
60 FPS
Комбинацията от оптика и най-съвременна система за обработка предефинира очакванията ти от FHD уеб камерите. Не само можеш да представиш себе си с изключително чисто видео 1080p без деформации, но го правиш и с плавно движение 60FPS.
Elgato Facecam uncompressed
 
Некомпресирано бързо видео
Некомпресираното YUV видео на Elgato Facecam означава, че няма нужда от разкодиране от компютъра. Това означава чиста картина, без деформации от компресията и минимална латентност!

  • Характеристики
  • Резолюция на видео Full HD/60 fps
  • Автофокус Да
  • Широкоъгълен обектив 24 mm
  • Микрофон Вграден
  • Свързване USB 3.0
  • Операционна система macOS/Windows
  • Максимален брой fps 60 fps
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >