Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

D-Link Wireless IP Camera DCS-8600LH  

D-Link Wireless IP Camera DCS-8600LH

Външна Wi-Fi камера със сертификат IP65, възможност за двупосочна комуникация, резолюция 1080p, нощно виждане и съвместимост с устройства Smart Home!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
279.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3169448

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Външната камера D-Link DCS-8600LH Wi-Fi е идеалното решение за наблюдение на външно пространство 24 часа в денонощието, независимо дали става въпрос за твоя дом, или офис.

Предоставя изображения с висока резолюция и Full HD видео 1080p, функция за нощен запис с вградени IR LEDs, сертификат IP65, възможност за двупосочна комуникация, съвместимост с дигитални асистенти като Google Assistant и Amazon Alexa, съвместимост с платформата IFTTT, за да имаш пълен контрол и възможност за съхранение на данни в Cloud (разполага също със слот за microSD карта).

Също така, може да се управлява чрез приложението mydlink (iOS,Android) от твоя смартфон или таблет.

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на видео
Full HD

С резолюция Full HD (1920x1080 @ 30 fps) ще виждаш детайлно какво се случва в помещението, когато не си там.

 

Turbo-X
Нощно снимане
До 7m

С вградените IR LEDs ще виждаш на разстояние до 7 метра, дори при пълен мрак.

Turbo-X
Сензори
За движение/звук

Със сензорите за движение и звук, ще засече всяко движение и ще чуе всеки звук в помещението, осигурявайки ти една надеждна система за наблюдение.

Turbo-X
Зрително поле
135 градуса

Със зрително поле 135 градуса, ще покрие по-голямата част от помещението ти, елиминирайки мъртвите точки за по-добър контрол.

Turbo-X
Средство за съхранение
microSD до 128GB

Разполага със слот за карта Micro SD, за да записваш видео до 128GB, без необходимост от използването на компютър или мрежово устройство за съхранение (NAS).

 
 
Екстремни условия

Не се страхувай за гладкото функциониране на камерата при екстремни температури. Камерата D-Link DCS-8600LH Wi-Fi може да издържи при най-неблагоприятни температури, от зимните -25° C до летните горещини до 45° C (препоръчва се да не оставяте камерата на пряка слънчева светлина за дълги периоди от време, при много високи температури).

 
 
Устойчива на всичко

Със сертификат IP65, вътрешността на DCS-8600LH е защитена от проникването на вредни частици прах, което я прави идеално решение за пространства с прах като улици, гаражи и къщи, намиращи се в среда с интензивно замърсяване. Обилни снеговалежи и заледяване? Никакъв проблем, тъй като покритието IP65 и специалният защитен кабел не се поддават на студа и влагата.

 
 
Всички записи в cloud!

Тревожиш се, че можеш да загубиш ценните данни от камерата? D-Link DCS-8600LH ти позволява да записваш видеа в cloud, за по-голяма безопасност и достъп във всеки един момент. След това, възпроизвеждането на записите може да се осъществи или от Cloud, или да свалиш видеото на смартфона си, когато пожелаеш, чрез интернет.

 
 
Smart Home, Smart Camera

D-Link DCS-8600LH работи безупречно с дигиталните асистенти Google Assistant и Amazon Alexa, както и с платформата IFTTT, която ти помага да изпълняваш автоматизирани команди и да направиш дома си "по-умен". Един ефективен начин да наблюдаваш всичко от удобството на дивана.

 
 
Интелигентен запис

Засича всяко движение и всеки звук в помещението, в което си я поставил и веднага ти изпраща информация на смартфона или таблета, както и в αλλά cloud чрез услугата mydlink Cloud*, предоставяйки ти по този начин максимална сигурност. Успоредно с това, можеш да активираш процедурата по запис на видео и да запаметиш файловете на карта microSD.

 

* Cloud Recording изисква абонамент за услугата на D-Link

  • Характеристики
  • Максимална резолюция 1920 x 1080 pixels
  • Максимален брой fps 30 fps
  • Апертура f / 2.2
  • Безжично свързване 802.11 b/g/n
  • Съвместима карта памет microSD до 128 GB
  • Нощно снимане До 7 метра
  • Микрофон Вграден
  • Други характеристики Сензор за звук / Сензор за движение / Функция 2-Way Audio
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >