Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Eufy Cam 2 Kit 2.1  

Eufy Cam 2 Kit 2.1

Комплект от 2 безжични камери и HomeBase. Предлага автономия 365 дни, live stream 1080p, сензор Sony, степен на защита IP67, с множество функции за видеонаблюдение!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
699.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3472213

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Безжична система с 2 камери и 1 Home Base за сигурността на пространството ти.
Всяка камера с едно зареждане предоставя 365 дни автономия. Качеството на картината както при запис, така и при live streaming е FullHD 1080p, а сензорът Sony, с който разполага, записва безпроблемно дори в условия на слабо осветление.

Изработена е от устойчиви на времето материали и притежава сертификат за водоустойчивост IP67. Разполага с много функции, които ще ти помогнат в ежедневието, като функция за разпознаване на хора, така че да се намалят фалшивите аларми, информира те няколко секунди след локализирането, позволява ти да създаваш зони на контрол, разполага с микрофон и високоговорител, за да имаш и звукова комуникация, като също така предоставя криптиране на военно ниво.

HomeBase може да функционира и като Wi-Fi Repeater, увеличавайки покритието на Wi-Fi в дома ти и успоредно с това осигурявайки по-добър безжичен сигнал за камерите. Предлага съвместимост с Google Assistant, Apple HomeKit и Amazon Alexa за пълен контрол на видеонаблюдението.

Eufy Cam 2 Kit 2.1
 
 
365 дни наблюдение с едно зареждане
С едно пълно зареждане ще се наслаждаваш на 365 дни автономия. Забравяш за батерията, забравяш за зарядното и се наслаждаваш на безпроблемно видеонаблюдение на пространството ти.
 
 
Кристален FullHD streaming
Live streaming и запис на видео с кристална резолюция 1080p - Full HD 1920x1080 pixels - така че да виждаш точно и в детайли какво се случва около твоя дом.
 
 
Ясни кадри и през нощта
Ултра съвременният сензор Sony на камерата позволява детайлни записи и streaming, дори когато осветлението е оскъдно. Така, картината е ясна във всеки един момент, през деня или през нощта.
 
 
Висока устойчивост
Камерите eufyCam 2 са проектирани така, че да не се повлияват от климатичните условия. Лято или зима, слънце или дъжд, нищо не те притеснява, тъй като притежават степен на защита IP67 и са изработени от устойчиви материали.
Αναγνωρίζει τους ανθρώπους
 
Разпознава хората
Намали фалшивите аларми с интелигентната технология, която разпознава и разграничава хората от останалите движещи се цели.
Σε ενημερώνει άμεσα
 
Информира те веднага
Информира те секунди след като локализира подозрително движение.
Όρισε εσύ τις ζώνες συναγερμού
 
Определи зони на контрол
Получаваш само важни нотификации. Настрой зоната, в която да се осъществява сканирането, за да получаваш само важните известия.
Η βάση γίνεται και Wi-Fi repeater
 
Базата работи и като Wi-Fi repeater
HomeBase работи като Wi-Fi Repeater и така подсилва сигнала, който получават камерите, разширявайки покритието на Wi-Fi мрежата, както и пространството, което се наблюдава.

  • Характеристики
  • Максимална резолюция 1920 x 1080 pixels
  • Порт Ethernet Да
  • Безжично свързване 802.11 b/g/n
  • Други характеристики Възможност за външно инсталиране / Сензор за движение
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >