Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

GALAXYWIND Smart Home IP Smart Card Camera  

GALAXYWIND Smart Home IP Smart Card Camera

Ще бъдеш в помещението, дори когато не си там, с резолюция на камерата 1280x720 и 2way Audio, за да слушаш и да говориш!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2566168
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Винаги си там дори и когато си далеч. Сега с IP Camera Smart Life можеш да надзираваш всяко помещение у дома с резолюция 1280x720. Допълнително, с 2-way audio можеш да слушаш какво става в стаята и да говориш сякаш си там. И всичко това от iOS/Android smart устройството ти.

IP camera
Installation
Инсталиране
Plug 'n' Play

Край на сложните процедури по инсталиране. Само включи камерата в контакта, потърси я от app-а и си готов да видиш какво се случва в твоето помещение.

app
Приложения
Smart Life Compatible

Безплатното приложение Smart Life свързва всички устройствата от серията на твоето smart устройство! Управлявай устройствата си, променяй настройките и получавай известия какво се случва в дома ти директно на твоя смартфон.

 
Целият ти дом на твоя смартфон само с един app

С приложението Smart Life, целият ти дом се събира на твоя таблет или смартфон. Изтегли app-а, синхронизирай устройствата Galaxy Wind с него и се информирай незабавно с push notifications.

 
Виж какво се случва в помещението, дори когато не си там

Сега можеш от твоя смартфон или таблет да видиш какво се случва в дома ти дори когато си на работа или на почивка! Ако го комбинираш със сензор за движение, за да получаваш известия, когато нещо се движи в дома ти, можеш само с едно кликване да видиш както се случва чрез твоята IP Smart Camera.

2 way audio
 

Виждаш, слушаш, говориш

С вграденото в камерата 2-way Audio, не само виждаш помещението, но и същевременно чуваш какво се случва там и можеш да говориш и да те слушат.

Turbo-X
 

Виж детайлите

Камерата с резолюция 1280x720pixels ти позволява да виждаш какво става в помещението с изключителна детайлност, за да не ти убегне абсолютно нищо.

  • Характеристики
  • Максимална резолюция 1280 x 720 pixels
  • Безжично свързване 802.11 b/g/n
  • Нощно снимане Да
  • Други характеристики DDNS /Уведомяване чрез mail/ Вграден микрофон/ Функция 2-Way Audio
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >