Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Smart Monitor 32" M80B Green  

Samsung Smart Monitor 32" M80B Green

Играй, наслаждавай се на любимите си сериали и изпълнявай основни задачи с новия smart 4K монитор на Samsung! С красив дизайн и Slimfit камера за телеконференции!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3991423

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Smart мониторът M8 на Samsung съчетава работа, забавление и отдалечен достъп - дори без компютър!

Гледай, играй и живей стилно с един тънък и елегантен монитор, който ти позволява да работиш и без PC. Може да се свързва с мобилни устройства (Wireless DeX, AirPlay 2), разполага с операционна система Tizen™ със Smart Hub, режими Auto Source Switch+ и Ultrawide Game View, WiFi-5 и Bluetooth, вградени високоговорители и дистанционно управление. Позволява ти да осъществяваш лесно превключване между приложения и on-demand* съдържание.

Разполага с VA панел за широк ъгъл на видимост 178° хоризонтално и вертикално, за комфортно зрително изживяване, с поддръжка HDR10+, време за реакция 4ms (GTG) и максимална честота на опресняване 60Hz.

Също така осигурява съвместимост с екосистемата SmartThings (SmartThings App), Bixby за гласови команди, функция Tap View, Mirroring и DLNA за безжично предаване на съдържание, свързване и hub чрез USB-C, ConnectShare™ чрез USB и технология Adaptive Picture за автоматично регулиране на яркостта на изображението в зависимост от околното осветление.


* Използването на конкретни услуги и софтуер изисква лиценз за използване или активен абонамент. 

 
Samsung Monitor 32'' M80B Smart Green
4K UHD
Резолюция на дисплея
4K UHD
Това е познатата на всички 4K резолюция - 3840 x 2160, осигуряваща 4 пъти по-голяма детайлност в сравнение с Full HD.
VA Panel
Технология на дисплея
VA
С технология на панела VA (Vertical Alignment) ще се наслаждаваш на високо качество на картината, където и да седиш.
View Angles 178°/178°
 
Ъгъл на видимост 178°/178°
С широк ъгъл на видимост 178°/178°, няма да се наложи да седиш точно пред монитора, за да виждаш всичко ясно и чисто.
USB Type-C & Micro-HDMI
Свързване
USB-C & Micro-HDMI
Усъвършенстван интерфейс на свързване: мониторът се свързва с всяка компютърна система (лаптоп или десктоп), тъй като разполага с портове USB Type-C и Micro-HDMI.
 
 
Център на забавление
Любимото ти съдържание без да свързваш друго устройство! Гледай най-новите филми и сериали с вградени услуги OTT. Наслаждавай се на Netflix, YouTube и други streaming услуги, свързвайки монитора към WiFi. Става въпрос за Smart TV изживяване със Smart Monitor, предоставяйки всичко необходимо за забавлението ти, без да свързваш компютъра си.
 
 
Цветова точност
Прецизна картината. UHD резолюцията гарантира, че всяко съдържание изглежда красиво и реалистично. HDR 10+ поддържа милиард цветове, а sRGB 99% създава по-ярки и по-тънки сцени за повече нюанси без загуба на детайл, за да можеш да се насладиш на съдържанието точно както създателите му са искали.
 
 
Елегантен тънък корпус
Smart Monitor има модерен дизайн, който е в хармония с твоя лайфстайл. Със своя ултратънък плосък гръб, изчистен дизайн на камерата и красиви цветове, мониторът се вписва идеално във всяка среда.
 
 
Работи на монитора без PC
Сърфирай в мрежата, редактирай документи и работи по проекти, без нужда от отделен компютър. С новия работен режим Workmode можеш да се свържеш дистанционно с твоя компютър в офиса, да използваш програми на Microsoft 365 и дори да установиш връзка с мобилни устройства на Samsung с помощта на Samsung DeX.
 
 
Кажи "здравей" на приятелите си
Камерата SlimFit се накланя, за да я позиционираш под перфектния ъгъл, докато ползваш любимите си приложения за видео разговори като Google Duo, достъпни директно от монитора. Плюс, капачето на камерата и опцията за демонтирането ѝ защитават неприкосновеността на личното ти пространство.
 
 
Команден център за твоите smart устройства
Превърни smart монитора си в команден център, от който да управляваш твоите IoT домашни устройства с приложението SmartThings. Релаксирай, като изключиш осветлението, спусни щорите и настрой термостата на перфектната температура – всичко това със smart монитора – за перфектната спокойна вечер.
Samsung Monitor 32'' M80B Smart
 
Adaptive Picture
Сензационна картина денем и нощем. Сензор измерва осветеността на околното пространство и автоматично регулира яркостта на изображението чрез Adaptive Picture. Дори посред бял ден, можеш да гледаш мрачни и натуралистични филми, без да се налага да присвиваш очи, за да видиш действията на екрана.
Samsung Monitor 32'' M80B Smart
 
Adaptive Sound +
С вградените високоговорители, M8 осигурява по-богати, по-реалистични звуци за цялостно потапящо изживяване. Обновеният Adaptive Sound+ настройва звука според типа съдържание и нивата на шум в средата на потребителя, предоставяйки изтънчено и персонализирано аудио, адаптиращо се на мига.
Samsung Monitor 32'' M80B Smart
 
Ultrawide Game View
Подготви се за победа. Превключи екрана на формат 21:9 чрез Ultrawide Game View, за да видиш доскоро скрити от очите ти участъци от картината. Ако играеш на футболна игра, ще ти е много по-лесно да вкарваш голове, а ако се състезаваш с болид на писта, ще получиш по-добър и реалистичен изглед към трасето.
Samsung Monitor 32'' M80B Smart
 
Auto Source Switch +
Вече не се налага да превключваш ръчно между различните устройства и източници на съдържание. С Auto Source Switch + твоят монитор сам открива новите устройства, веднага щом ги свържеш и включиш, за да възпроизведе верния сигнал. Край с досадното ровене в менюто.

  • Характеристики
  • Вид Smart Monitor
  • Диагонал 32 inches (81.28 cm)
  • Технология на дисплея LED с VA матрица
  • Резолюция 3840 x 2160
  • Яркост 400 cd/m²
  • Време за реакция 4 ms
  • Ъгъл на видимост 178°/178°
  • WiFi Да
  • Интерфейс на свързване 1xMicro HDMI, 2xUSB-C
  • Енергиен клас G
  • Колони Вградени
  • Честота на опресняване 60 Hz
  • Формат 16:9
  • Контраст 3000:1
  • Размери с поставката 71.3 x 57.5 x 20.3 cm
  • Тегло 6.7 kg
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >