Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

dji Osmo Action 3 Standard Combo  

dji Osmo Action 3 Standard Combo

Записвай видео до 4K120 и улавяй изживяванията в динамични и невероятно реалистични детайли! Изключително широкият FoV прави всеки момент завладяващ и незабравим!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
729.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4058577

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Изживей всяко свое приключение пълноценно с Osmo Action 3!

Разполага с дизайн с бързо освобождаване за лесно хоризонтално и вертикално позициониране, както и с цветни сензорни екрани (отпред и отзад) за лесен контрол на настройките и възпроизвеждане на видеа и снимки.

Водоустойчива на 16 метра, със сензор 1/1.7" и 155° Super-Wide FOV, технология HorizonSteady, допълнителните иновации в студоустойчивостта, живота на батерията и водоустойчивостта показват, че това е най-добрата възможност да започнете ново приключение.

* Standard Combo включва: Osmo Action 3 (1x), Osmo Action 3 Extreme Battery (1x), Osmo Action 3 Horizontal-Vertical Protective Frame (1x), Osmo Action 3 Rubber Lens Protector (2x), Osmo Action 3 Quick-Release Adapter Mount (1x), Osmo Flat Adhesive Base (1x), Osmo Locking Screw (1x), Type-C to Type-C PD Cable (1x) и DJI Logo Sticker (2x).

DJI Osmo Action 3 Standard Combo
Webcam Mode
 
Използвай я като Webcam
Action 3 може да се използва като уеб камера за по-динамична комуникация. Използвай стерео звука на Action 3 и се наслаждавай на по-ясни разговори, независимо дали става дума за среща, или обикновен чат с приятели.
Voice Control
 
Контролирай я от разстояние с гласа си!
Идеално за сценарии, при които ръцете ти са заети, Action 3 разпознава гласови команди, позволявайки ти да останеш на мястото си.
Wi-Fi Livestream
 
Действие е реално време с Wi-Fi Livestream
Action 3 поддържа livestream платформи и много резолюции, от които да избираш. С Action 3 можеш да се свържеш с останалия свят, когато пожелаеш и едновременно с това да снимаш.
External Mic
 
Свързвай външни микрофони
Съвместима е с DJI Mic, който лесен за монтаж и разполага с разстояние на предаване до 250m (в среда на открито без смущения). Може също да се свърже и с други външни микрофони с използването на кабел Type-C към 3,5mm.
 
 
Цветовете в най-реалистичното им измерение
Сензорът за температура на цвета на Action 3 интелигентно настройва баланса на бялото и AE за много точни цветове, дори в сложни светлинни среди, като например при гмуркане под повърхността на водата.
 
 
Удароустойчивост
Иновативният дизайн с бързо освобождаване (комбинация от магнитна сила и допълнителна скоба за закрепване) подсилва издръжливостта на Action 3 при удар. Това я прави готова за приключения по всяко време. Все пак е доста гъвкава за използване, тъй като е много лесно да се освободи от аксесоарите, които идват с нея.  
 
 
RockSteady 3.0
Ново поколение умен алгоритъм за стабилизация захранва последната версия на RockSteady EIS, която може ефективно да елиминира трептенето на камерата от всички посоки. Поддържа запис до 4K/120 кадъра в секунда, осигурявайки стабилна и завладяваща визуализация.
 
 
HorizonSteady
Тази интелигентна функция за стабилизиране помага на камерата да елиминира трептенето от всички посоки, а дори и хоризонтално може да коригира наклона под всякакъв ъгъл. Това означава, че заснетият материал може да остане хоризонтално дори при силно заклащане или завъртане на 360°. Освен това можеш да активираш Horizon Balancing, който коригира наклона в рамките на ±45° и поддържа видеозапис до 4K/60fps.
 
 
Преден сензорен дисплей
Предният дисплей е идеален за vlogging и селфита, като поддържа и функции на сензорен контрол. Вече не е необходимо да завърташ камерата, за да смениш настройките или видиш видеата си. Когато камерата превключва между пейзажна и портретна ориентация, потребителският интерфейс се настройва съответно. Освен това сензорните дисплеи са достатъчно чувствителни, за да работят лесно дори с мокри ръце.
 
 
Лесен контрол
Натисни за кратко бутона Quick Switch и камерата ще предаде гласово текущия режим на снимане. Дори ако камерата е монтирана на каска или на други неудобни за контрол места, можеш да избереш желаната функция и да бъдеш сигурен, че няма да пропуснеш нито секунда. Можеш дори да добавиш до пет сета с персонализирани параметри към списъка с режими на снимане.
 
 
Свържи се, синхронизирай се и обработи лесно видеата си
Приложението за обработка на видео LightCut е напълно съвместимо за използване с Action 3. Може автоматично да избере клип и да го съчетае интелигентно с готови темплейти, които можеш да споделяш с приятелите си. Поддържа директно свързване с Action 3 за бърз преглед на кадрите. След записа просто остави AI да избере най-добрите моменти и да създаде 4K видео. Независимо дали става въпрос за колоездене, сноуборд или гмуркане, можеш да избираш от редица забавни темплейти, създадени за бързи кадри.
 
 
Устойчива на падане и вода
Предният и задният дисплей, както и защитното покритие на обектива са изработени от стъкло с висока устойчивост Gorilla, което е не само устойчиво на драскотини, но и на падане от 1,5 метра. Освен това тези три точки имат специално покритие, което бързо отблъсква водата, без да се отразява на качеството на изображението (хидрофобността на предния и задния дисплей, както и защитното покритие на обектива се постига чрез AF покритие, което може да бъде засегнато от драскотини).
Low Temp Stamina
 
Кой се страхува от ниските температури?
Непрекъснат запис до 150 минути при температури, които достигат -20° C (-4° F). Action 3 не само издържа на студено време, но и успява да триумфира при такива условия.
Fast Charging
 
Не е необходимо да чакаш, за да се зареди
Action 3 е първата екшън камера, която поддържа технология за бързо зареждане. Само за 18 минути може да се зареди до 80%, достатъчно за приблизително 2 часа запис (тествано в лабораторна среда при 25°C при използване на зарядно устройство DJI 30W USB-C с деактивиран режим на снимане и дисплеите).
Great Battery Life
 
Удължен живот на батерията
Животът на батерията е още по-дълъг при Action 3, така че позволява 2.5+ часа използване. Запиши целите си приключения само с едно зареждане.

  • Характеристики
  • Качество на запис
  • Резолюция на видео 4K/120 fps
  • Резолюция на снимка 12 megapixels
  • Водоустойчивост 16 m
  • Съвместима карта памет microSDXC
  • Сензор 1/1.7" CMOS
  • Апертура f / 2.8
  • WiFi Да
  • Bluetooth Bluetooth 5.0
  • Капацитет на батерията 1770 mAh
  • Тегло 145 g
  • Размери 4.42 cm x 7 cm x 3.28 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >