Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.

Категории +

Начало > Транспортни разходи

Поради софтуерно и/или техническо време, необходимо за премахване на изчерпани вече продукти от сайта и/или за обработване на получени поръчки, присъствието на конкретен продукт на сайта www.plesio.bg не гарантира наличността на този продукт при осъществяване на поръчката от потребителя, дори и потребителят да е получил от „Плесио Компютърс“ ЕАД потвърждение, че поръчката му е приета.

Условия за доставка от www.plesio.bg

  

Доставката на продукти е безплатна за поръчки на стойност над 49 лв. с ДДС! За поръчки на стойност под 49 лв. с ДДС доставката е 4,99 лв.! 

*Изключение за безплатна доставка са следните продуктови категории: копирна хартия, метални шкафове и каси, мебели и столове. За бюра, столове и метални каси доставката е на стойност 15лв. с ДДС!*
За тези категории продукти можете да поискате повече информация за условията на доставка на нашите телефони за обслужване на клиенти (080018200). Всички цени са с включен ДДС.

Посочените условия важат за транспортни услуги, доставени с куриер на Плесио Компютърс. Клиентът има право да използва транспорт по свой избор за собствена сметка и отговорност! 

Доставките се извършват чрез куриерски фирми Econt и Европът. 

Интервалът за доставка на поръчки чрез онлайн магазина е посочен за всеки отделен продукт в полето под бутона "КУПИ СЕГА":
!!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.
- plesio.bg си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, plesio.bg се ангажира да информира своевременно купувача.
15.5„ По заявка“ - Стока със статус „по заявка“ се поръчва само с отделна поръчка, срокът за доставка може да варира до 30 календарни дни.
Plesio.bg запазва правото да поиска до 30% предплата след потвърждаване на срок на доставката за продукти, маркирани със статус “по заявка”.

    

 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >