Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.

Категории +

Начало > Транспортни разходи

Поради софтуерно и/или техническо време, необходимо за премахване на изчерпани вече продукти от сайта и/или за обработване на получени поръчки, присъствието на конкретен продукт на сайта www.plesio.bg не гарантира наличността на този продукт при осъществяване на поръчката от потребителя, дори и потребителят да е получил от „Плесио Компютърс“ ЕАД потвърждение, че поръчката му е приета.

Условия за доставка от www.plesio.bg

  

Доставката на продукти е безплатна за поръчки на стойност над 49.01 лв. с ДДС! За поръчки на стойност под 49.01 лв. с ДДС доставката е 9,99 лв.! 

*Изключение за безплатна доставка са следните продуктови категории: копирна хартия, метални шкафове и каси, мебели и столове. За бюра, столове и метални каси доставката е на стойност 19,99лв. с ДДС!*

Посочените условия важат за транспортни услуги, доставени с куриер на Плесио Компютърс. 

Доставките се извършват чрез куриерски фирми Econt и Европът. 

 • Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:
  - За стоки поръчани в работни дни доставката се извършва в рамките на до 2 работни дни след потвърждение на доставката от страна на търговеца.
  - За стоки поръчани извън работно време (след 18ч и /или събота/ неделя) доставката се извършва в рамките на до 2 работни дни след потвърждение на доставката от страна на търговеца.
  - plesio.bg се ангажира да се свърже с всички Клиенти в рамките на 1-2 работни ден от подаването на заявката (в работни дни) на онлайн платформата, за да потвърди дата на доставка, удобна за двете страни и непротиворечаща на изброените горе условия.
  !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат, след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.
  - plesio.bg се ангажира да се свърже с всички Клиенти на онлайн платформата, за да потвърди дата на доставка, удобна за двете страни и непротиворечаща на изброените горе условия.

  - plesio.bg си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира Купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, plesio.bg се ангажира да информира своевременно купувача, включително чрез внасяне на съответни промени в настоящите Общи условия.
 • Интервалът за доставка на поръчки чрез онлайн магазина е посочен за всеки отделен продукт в полето под бутона "КУПИ СЕГА":
  !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.
  - plesio.bg си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, plesio.bg се ангажира да информира своевременно купувача.
  15.5„ По заявка“ - Стока със статус „по заявка“ се поръчва само с отделна поръчка, срокът за доставка може да варира до 30 календарни дни.
  Plesio.bg запазва правото да поиска до 30% предплата след потвърждаване на срок на доставката за продукти, маркирани със статус “по заявка”.
  В случай на отказ от потвърдена поръчка след внесено авансово плащане, сумата не се възстановява на потребителя.

      

   
   
   

  За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

  Виж повече >