Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

GoPro MAX  

GoPro MAX

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1049.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3335682

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Класически GoPro-тип кадри и магически сферични кадри с непобедима стабилизация. Всичко това се среща в MAX – най-иновативната GoPro камера досега. С нея записваш обичайните екшън видеа на GoPro или ако решиш – всичко на 360° около теб. Вече можеш да правиш панорамна снимка само с един клик и без да мърдаш камерата. Можеш да избереш дигалния обектив, който представя видеото по начина, по който искаш. Шестте микрофона на корпуса пък ти позволяват да записваш свръх-реалистичен 360° звук.

 

Turbo-X
 
 
360° сферично заснемане

Отдай се на своята креативност с GoPro MAX – камерата, която ти позволява да записваш класически GoPro-тип кадри или магически сферични кадри с непобедима стабилизация.

 
 
Max HyperSmooth

GoPro MAX ти позволява да постигнеш най-добрата възможна стабилизация на видеото, като използва 180о заснемане, за да обере трептенето в кадрите.

 
 
Max TimeWarp

Запиши супер-стабилизирани time-lapse видеа дори и по време на твоята активност. Max TimeWarp вече автоматично определя скоростта, с която да забързва видеото, в зависимост от скоростта, светлината и фона. Вече можеш и да превключваш от TimeWarp към видео с нормална скорост с едно докосване на дисплея, като така ефектно ще акцентираш на най-интересните моменти от преживяването.

 
 
PowerPano и 360° аудио

GoPro MAX може да направи 270° панорамна снимка без да мърдаш камерата. Освен това, с тази функция можеш да заснемаш в панорамата и движещи се обекти без те да се размазват. Шест микрофона записват възможно най-доброто и реалистично 360° аудио.

 

 
 
GoPro App

Снимай. Редактирай. Сподели. Повтори. GoPro App създава автоматично страхотни корекции и улеснява споделянето им със света!

 
 
Здрава и водоустойчива

Не всички преживявания могат да се записват със смартфон. GoPro HERO MAX e здрава, издържлива и водоустойчива до 5 метра дълбочина, така че да можеш спокойно да я вземеш със себе си на път за следващото приключение.

Turbo-X
Гласови команди

Управлявай GoPro камера си от разстояние чрез 13-те гласови команди от типа на “GoPro, take a photo” или “GoPro, turn on”. Камерата разбира английски, немски, френски, италиански, руски, испански и др.

 

Turbo-X
Поддръжка на HEVC

Запази място на твоята SD карта. Ползвай High Efficiency Video Coding (HEVC), за да намалиш размера на файла, без да губиш качеството.

 

Turbo-X
Live Streaming с 1080p

Споделяй, докато преживяваш приключението, като предаваш на живо в социалните мрежи директно от твоята GoPro камера.

  • Характеристики
  • Качество на запис
  • Резолюция на видео 5.6K/30 fps
  • Резолюция на снимка 16.6 megapixels
  • Тип дисплей Touch Screen
  • Водоустойчивост 5 m
  • Тип батерия Li-Ion
  • WiFi Да
  • Bluetooth Да
  • GPS Да
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >