Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Insta360 Flow Creator Kit White  

Insta360 Flow Creator Kit White

Малък и лек gimbal за смартфони, лесен за използване, сгъваем за удобно пренасяне, с вграден трипод и телескопичен selfie stick!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
399.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4256670

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Capture on the go: Insta360 Flow е gimbal, който да използваш заедно със смартфона си, за да снимаш всяки момент от ежедневието си с впечатляваща стабилност.

Става въпрос за компактен 3-осов gimbal (pan -230ο със 100ο, roll -150ο със 180ο, tilt -100ο с 82ο), който се сгъва, за да заема минимално място в чантата ти, разгъва се и е готов на мига, за да уловиш най-добрите моменти, без сложни стартирания. Дори не се налага да натискаш power-on!

Създавай зашеметяващи кадри, провеждай видео разговори и остави AI на Insta360 Flow да те следва из стаята. Създавай hyperlapses, зрелищни slo-mo кадри, улавяй най-добрите спортни мигове и придай на заснетите моменти кинематографично усещане.

Интегрира трипод и телескопичен корпус, за да имаш още повече опции за създаване на видеа, vlogs или просто да се забавляваш с компанията си.

Creator Kit включва: 1x Insta360 Flow, 1x Spotlight, 1x Magnetic Phone Clamp, 1x Grip Cover, 1x Carry Bag, 1x Type-C to A Charge Cable, 1x Type-C to C Cable, 1x Type-C to Lightning Phone Cable.

Наличните функции варират в зависимост от модела на смартфона. Виж официалния списък за съвместимост, тук.

Insta360  Flow Standalone Grey
 
 
Най-добрият инструмент за създаване
Превърни смартфона си в най-добрия инструмент за създаване на съдържание. Просто разгъни gimbal и си готов да изненадаш всички. Дори не е нужно да натискаш бутона за включване! Носи го със себе си навсякъде, тъй като заема много малко място. Буквално е единственото оборудване, от което се нуждаеш!
 
 
Стабилизация на професионално ниво
Видеата на смартфона ти никога не са били по-стабилни. С три стабилизиращи оси (Pan, tilt, roll) можеш да поддържаш обекта си стабилен. С Deep Track 3.0 можеш да "заключиш" хора, домашни любимци и предмети, така че gimbal автоматично да ги следва в реално време. Mоже да проследява обекти от всички ъгли, да идентифицира повторно лица, които са излезли от кадъра за известно време като бързо движещи се спортисти, като също така работи по време на zoom и забавен каданс за по-впечатляващи визуални ефекти!
 
 
Перфектният ъгъл по всяко време
С вградения Selfie Stick можеш да включиш в плана любимите си лица или да постигнеш кадри, които приближават обекта ти. С интегрирания трипод разполагаш със стабилна основа за впечатляващи timelapses, панорамни снимки и видео чатове, като gimbal те следва, докато се движиш в пространството, като те държи в кадъра.
 
 
Лесно, интуитивно управление
Управлението на един gimbal никога не е било по-лесно. Прави zoom, завъртайки външния пръстен, сменяй режимите, сканирайки вътрешния пръстен, превключвай от портретно към пейзажно снимане за секунди, активирай Deep Drack 3.0 с натискане на спусъка. Ако си пред камерата, вдигни ръката си и gimbal ще започне автоматично да те снима и следва в пространството!
 
 
Създавай като професионалист!
Избери начина, по който ще снимаш всяка сцена. Auto позволява на gimbal да коригира сцената според условията. Follow позволява да снимаш движещи се обекти, докато се движиш и ти, Pan Follow позволява да следваш обект в хоризонтална снимка, а FPV ти позволява да правиш снимки като с дрон. Чрез софтуера можеш да правиш timeshifts, timelapses с движение (motion lapse), кадри, които се въртят бавно (barrel roll), doll zoom, за да подчертаеш сцена, като можеш да използваш widescreen mode за повече... кинематографични ефекти (функциите варират в зависимост от съвместимостта на смартфона).
 
 
Разчитай на него
Използвай специалната скоба на мобилния си телефон, за да не се налага непрекъснато да извършваш процедурата за стабилизиране. Поддържа устройства с тегло до 300 g, разполага с батерия 2900mAh, която може да ти осигури до 12 часа непрекъсната работа. Може да служи и като powerbank за твоя смартфон и включва сcoldshoe, за да използваш външни микрофони и периферни устройства. 

  • Характеристики
  • Тип Vlogging
  • Дължина 21.5 cm
  • Свързване Bluetooth / USB-C / Lightning
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Капацитет на батерията 2900 mAh
  • Автономия на батерията До 12 часа
  • Тегло 370 g
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >